SyncBackFree downloaden

SyncBack Free is gratis software voor Windows om bestanden te synchroniseren. Ideaal voor back-ups en synchronisatie op lokale of netwerkschijven, FTP-servers of verwijderbare media!

Wat is SyncBackFree precies?

Syncback is een gratis, Nederlandstalige applicatie met uitgebreide mogelijkheden tot het maken van een backup of reservekopie. Je hebt de keuze of je naar een andere schijf, externe schijf, FTP-server, USB-stick of beschrijfbare CD's back-upt. Als je hebt geselecteerd van welke bestanden of mappen je een reservekopie nodig hebt, kun je ook aangeven waar je deze reservekopie wilt hebben.

Waarom is back-uppen belangrijk?

Een computer is maar een apparaat. Het systeem is niet zo slim om zelf bestanden dubbel op te slaan, zodat je er in geval van nood nog steeds bij kunt. Daar moet je helemaal zelf voor zorgen. Vooral nu we steeds meer gebruik maken van de computer. Je hebt geen fotorolletjes en -boeken meer, maar al je herinneringen staan digitaal opgeslagen. Zo ook met je bankgegevens. Of je complete administratie.

As je computer crasht of wordt gestolen en je hebt gen back-up, dan ben je alles wat op je computer staat kwijt. En dat zou best een probleem kunnen zijn! Wees daarom zo slim om eens in de zoveel tijd een back-up te maken. Je kunt handmatig alles op een externe schijf zetten, maar je kunt er ook een programma als SyncBackFree voor gebruiken. Deze doen voor jou al het werk op tijden die jij vooraf hebt ingesteld. Zo kun je heerlijk achterover zitten en je nergens druk over maken.

Functies SyncBackFree:

  • Back-ups maken en bestanden synchroniseren
  • Back-up bestanden eenvoudig terugzetten
  • E-mail logboek bijhouden
  • Geagendeerde back-up instellen
  • 'Simpele'  en 'Geavanceerde' modus
  • Uitgebreid help-centrum
  • Compleet gratis

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Calibre.