Hogwarts Legacy downloaden

Wat is Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy is een spel dat gebaseerd is op de boeken en films van Harry Potter. Het is een action role-playing game waarbij je een student wordt die in de 19e eeuw studeert aan de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Daar leer je omgaan met tal van magische vaardigheden. Uiteraard word je een handje geholpen door andere studenten en de slimme professoren.

  • Harry Potter spel (action role-playing game)
  • Word student op Zweinstein en leer magische vaardigheden
  • Geweldige graphics en iconische Harry Potter muziek
  • Hogwarts Legacy voor Windows, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch, PlayStation 4 & 5

Hogwarts Legacy download PC

Wil je Hogwarts Legacy downloaden? Normaal zetten we graag een gratis Hogwarts Legacy download voor je klaar, maar helaas is dit spel (nog niet) kosteloos beschikbaar. Wel kun je gratis Steam downloaden, het platform waarop Hogwarts Legacy voor Windows verkrijgbaar is. Hoe werkt gratis Hogwarts Legacy voor Windows downloaden?

  1. Start de Hogwarts Legacy download via de button
  2. Log in op je Steam account of maak een gratis Steam account aan
  3. Je kunt nu Hogwarts Legacy kopen voor Windows en spelen!

Hogwarts Legacy Mac

Wil je Hogwarts Legacy op Mac spelen? Het spel voor PC is alleen voor Windows. Gelukkig is er een oplossing! Met deze Parallels download kun je het Windows besturingssysteem op je Mac installeren, zodat je de game op iOS kunt spelen.

Hogwarts Legacy Switch, Xbox, PS4 & PS5

Wil je Hogwarts Legacy op een andere game console spelen? Dan kun je de games aanschaffen, met gamehoes of als download. Zolang de datum van de release nog niet voorbij is, zijn de games als pre-order te koop.

  • Hogwarts Legacy PS5 & Xbox Series X (release 10 februari 2023)
  • Hogwarts Legacy PS4 & Xbox One (release 4 april 2023)
  • Hogwarts Legacy Nintendo Switch (release 25 juli 2023)

Koop hier het spel en selecteer Hogwarts Legacy voor de gewenste game console.

Hogwarts Legacy gameplay uitleg

Hoe werkt Hogwarts Legacy? Je begint met het kiezen van een personage, waarbij je zowel het uiterlijk, geslacht en het huis kunt aanpassen. Kies je voor de klassieke Harry Potter bril of ga je voor een totaal andere look? Aan jou de keus!

Je krijgt tal van in-game uitdagingen, waarbij je ervaringspunten verdient om nieuwe niveaus te bereiken. Gevechten, zoektochten en andere ontdekkingstochten, het komt allemaal voorbij. Je speelt op bekende Harry Potter locaties, waaronder de Forbidden Forest, Diagon Alley en de leerlingenkamers van Huffelpuf en Ravenklauw.

Naarmate het spel vordert leer je tal van magische spreuken toe te passen. Ook brouw je toverdranken en krijg je gevechtsvaardigheden onder de knie. Neem ook meteen een magisch wezen als huisdier. Kun je meteen een ritje maken naar een andere plek. Tijdens je reis sluit je vriendschappen met klasgenoten, die je kunnen helpen tijdens je avontuur om verder in het spel te komen. Een geweldig avontuur waar je vele uren zoet mee bent!

Release Hogwarts Legacy

Het spel is uitgegeven door Warner Bros. De Hogwarts Legacy releasedatum was 10 februari 2023. De ontwikkeling begon al in 2018, maar liep wat vertraging op. Het resultaat mag er in ieder geval zijn. Ontdek het zelf met de Hogwarts Legacy Windows download!

Download Hogwarts Legacy!

Zin gekregen om de wereld van Harry Potter zelf te ontdekken? Ingewikkelde toverspreuken toe te passen en magische wezens te temmen? Download dan Hogwarts Legacy voor PC of schaf aan voor een andere game-console. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PixWords.