Palworld downloaden

Hou je van games en heb je in januari 2024 niet onder een steen geleefd? Dat is de Palworld hype je ongetwijfeld niet ontgaan. Deze game, die in 2021 al aangekondigd werd, is in 2024 uitgebracht en werd in rap tempo dé game van het jaar. Palworld downloaden? Dan ben je bij Downloaden.nl op het juiste adres.

Wat is Palworld?

We kunnen er heel lang omheen draaien wat Palworld precies voor een game is, maar het heeft niets voor niets de benaming “Pokémon with guns” gekregen. Tegelijkertijd heeft de open wereld ook wat weg van Zelda. Aan het begin van het spel ontwaakt je karakter in een wereld vol fantasiedieren. In het spel kun je vervolgens beestjes, genaamd Pals, die verdacht veel ergens op lijken vangen en hiermee ‘battlen’ met zwaarden, bogen en geweren. Het is daarnaast een spel wat sterk leunt op satire en humor. Hierdoor blijft het als speler verrassend en leuk om te spelen.

Palworld downloaden

Palworld is helaas niet gratis te downloaden, maar is een game waarvoor je moet betalen. Het spel is beschikbaar voor Windows computers en Xbox One en Xbox X/S. Bij de introductie kost het spel €28,99 en het is te downloaden via Steam en de Microsoft Store (hier kost hij €29,99). Je speelt Palworld in enkele stappen op je PC:

  1. Open je browser en download Steam.
  2. Na het installeren zoek je in de Steam Store naar Palworld.
  3. Hier kun je ervoor kiezen om het spel te kopen of voor een paar euro extra het spel te kopen inclusief een bundel met soundtracks.
  4. Na het kopen van de game is het mogelijk de game te downloaden binnen Steam.
  5. Na het downloaden en installeren kun je het spel spelen!

Via de button op deze pagina brengen we je automatisch naar de Palworld download bij Steam.

Palworld singleplayer

Palworld is in eerste instantie een singleplayer spel. In de game is het de bedoeling een zo hoog mogelijk level te krijgen door onder andere te vechten, om zo steeds beter en sterker te worden. Uiteindelijk kun je zo bepaalde eindbazen (bosses) verslaan en is het de bedoeling om de mysteries van het eiland op te lossen.

Palworld multiplayer

Het is ook mogelijk om Palworld te spelen met meerdere spelers, op een server met maximaal 32 spelers. Je kunt vervolgens vechten met deze andere spelers of met ze samenwerken om verder te komen in het spel. Buiten dat je je met maximaal 31 anderen in de open wereld kunt begeven, verandert er verder echter weinig aan het spel.

Palworld Pokémon mod

Kort na de release werd er voor Palworld al een Pokémon mod uitgebracht, een aanpassing aan het spel waardoor de dieren of ‘Pals’ er daadwerkelijk uitzien als Pokémon. Nintendo is echter direct druk aan de slag gegaan om beelden hiervan van het internet te verwijderen. De mod is bovendien niet meer te downloaden.

Kritiek

Hoewel veel mensen jarenlang naar het spel uitgekeken hebben, is er ook veel kritiek. Zo zou het spel onorigineel zijn en veel gekopieerd hebben van andere spellen, zoals dus Zelda en nog veel duidelijker Pokémon. Daarnaast is het spel behoorlijk geweldig en niet bedoeld voor kinderen onder 12. Tegelijkertijd is Pokémon onder deze leeftijd wel erg populair, waardoor men bang is dat te jonge kinderen het gaan spelen.

Vooralsnog houdt dit weinig mensen tegen. Het spel werd in de eerste uren al zes miljoen keer gekocht en heeft ruim 2 miljoen actieve spelers op Steam, waarmee het in één keer de meest gespeelde game ooit is. Dit heeft het vooral te danken aan een nostalgisch gevoel dat tóch net een ander jasje heeft.

Ook Palworld spelen?

Wil jij ook Palworld spelen? Gebruik dan button op deze pagina bij Downloaden.nl. Zo kun je zo snel mogelijk Palworld spelen! Gratis Palworld spelen? Dat is helaas niet mogelijk. Zien we je op de Palpagos Islands?

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Trivia Crack.