Valorant downloaden

Wil je de online computer game Valorant gratis downloaden? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl!

Wat is Valorant?

Valorant is een first-person shooter multiplayer spel. Het spel is ontwikkeld door Riot Games, dat tevens League of Legends ontwikkelde. Valorant werd in oktober 2019 aangekondigd onder de codenaam Project A en kwam op 2 juni 2020 op de markt. Sindsdien is het onverminderd populair geworden. Goed voor uren vermaak!

  • First-persoon shooter game
  • Versla andere spelers (multiplayer)
  • Kies uit verschillende agenten en wapens
  • Door te winnen kun je upgraden naar betere features
  • Werk jezelf omhoog in de Valorant ranking
  • Valorant gratis download (leeftijdsklasse PEGI: 16 jaar)

Gratis Valorant download

Wil je Valorant downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Valorant is beschikbaar via Windows. Wil je Valorant op Mac spelen? Maak dan gebruik van een programma als Parallels, waarmee je Windows programma’s op MacOS kunt laten draaien. Hoe kun je gratis Valorant downloaden?

Start de Valorant download via de button en maak je gratis Valorant account aan.

Hoe werkt Valorant?

Bij Valorant spelen twee teams van vijf spelers (die jij selecteert) tegen elkaar om te zien wie het sterkst is. Je wordt dus ingedeeld in een team en iedereen neemt de rol aan van ‘agent’. Zorg dat je wapens en vaardigheden in je bezit krijgt om de sterkste te zijn!

  • Klassieke Valorant mode: het aanvallende team plaatst een bom (Spike) op een plek in deze virtuele wereld. Deze moeten ze beschermen tegen het andere team, zodat zijzelf de bom kunnen laten ontploffen. Zij kunnen tegenstanders uitschakelen om punten te verdienen. Het doel van het andere team is de bom onschadelijk maken, zodat ze de ronde winnen. Wie uit 25 rondes de meeste rondes wint die is de winnaar van de game. Daarom worden er maximaal 13 rondes (12 keer winst en 12 keer verlies + finale) gespeeld per spel.
  • Spike rush Valorant mode: hier zijn er een paar verschillen met bovengenoemde modus. Iedereen speelt hier elke ronde met dezelfde wapens, terwijl er bij de klassieke mode van Valorant afgewisseld kan worden in wapens. Daarnaast wint hier het team dat als eerste 4 rondes wint. Deze variant is dus sneller te spelen.
  • Deathmatch Valorant mode: hierbij is het een kwestie van tegenstanders virtueel ‘doden’. Wie als eerste 40 tegenspelers elimineert die wint het spel.
  • Valorant agenten: ieder hun eigen vaardigheden

In Valorant kies je uit verschillende agenten (personages), die ieder hun eigen vaardigheden bezitten. Een snelle agent, super sterke, met speciale wapens, snuffel zelf eens rond om te beslissen wie jouw speler wordt. Door vaker te winnen verdien je nieuwe opties, zoals upgrades op het gebied van personages en wapens. Daarnaast krijg je via in-game aankopen toegang tot extra agents en wapen skins. Dit is natuurlijk niet verplicht.

Gratis Valorant download: probeer het nu!

Enthousiast over Valorant? Wij zeggen, probeer het zelf! De free Valorant download is beschikbaar via Downloaden.nl en je kunt direct aan de slag. Al snel kom je er met dit tactische spel achter hoe jij het slim kunt aanpakken. Voor iedere situatie is er een geschikt wapen verkrijgbaar!

Verbeter je creatieve vaardigheden en ga slimme vuurgevechten aan om te winnen. Naast dat je met deze Valorant download toegang krijgt tot het spel, kun je er ook extra informatie en beginnerstips lezen. Ga voor de winst en werk jezelf omhoog in de ranglijsten voor eeuwige glorie!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Patiencespel voor Android.