Download BUX Zero: gratis aandeel bij aanmaken BUX 0 account!

Momenteel heeft de beleggersdienst BUX Zero een mooie actie voor je klaarstaan. Je ontvangt namelijk een gratis aandeel bij het aanmaken van een account. Dat is nog niet alles, want over je beleggingen betaal je geen commissie en bovendien kun je al instappen vanaf €1. In deze BUX Zero review vertellen we je meer over het hoe slim én veilig gebruiken van BUX Zero!

Hoe werkt BUX Zero?

In onze review van BUX Zero (BUX 0) vertellen we je graag meer over dit beleggers platform, maar graag geven we je alvast een korte introductie. BUX Zero is een platform waarop je commissievrij belegt in aandelen. Tevens kun je ETF’s aankopen. Het is laagdrempelig in gebruik en is dan ook geschikt voor zowel ervaren als onervaren beleggers.

BUX Zero vanaf €1 instappen!

Waar je bij veel beleggers platformen een flinke minimale investering moet doen, onderscheidt BUX Zero zich door de laagdrempelige instap. Je kunt namelijk al starten vanaf €1. En dat maakt het juist voor onervaren beleggers aantrekkelijk om ermee te experimenteren.

Zo zou je niet de eerste zijn die bijvoorbeeld €10 per maand in zet om te kijken of je er financiële winst uit kunt halen. Let op, we raden je aan om nooit meer te investeren dan dat je kunt missen. Hoewel de koersen van bedrijven zelden ineens naar een 0-punt dalen, is het belangrijk om te beseffen dat je naast geld innen, ook geld kunt verliezen.

BUX Zero gratis aandeel scoren!

Wanneer je een gratis BUX Zero account aanmaakt dan profiteer je van een geweldige actie. Je krijgt namelijk een aandeel gratis. Deze Free Shares Bonus kun je claimen na het aanmaken van je gratis account. Zover ons bekend zit er momenteel geen vastgestelde einddatum aan deze BUX gratis aandeel actie, maar om zeker te weten dat je hem niet misloopt maak je nu alvast gratis een BUX Zero account aan.

Nóg meer gratis aandelen door BUX Zero Referral Programma

Wat niet iedereen weet is dat BUX Zero een Referral Programma heeft. Dat wil zeggen dat wanneer je als kwalificerende klant met succes een nieuwe klant aandraagt je zelf een Free Share (gratis aandeel) kunt ontvangen. Goede reden om je vrienden ook enthousiast te maken nadat je zelf de voordelen van BUX Zero hebt ontdekt. De Free Shares Promotion werkt eenvoudig en via je account vind je terug hoe je de juiste link met anderen kunt delen.

Starten met BUX Zero

Je weet nu alvast wat meer over waarom je zou starten met BUX Zero. Graag gaan we nog iets dieper in op de werking en de voordelen van dit platform. BUX Zero ervaringen zijn vrijwel allemaal positief en door je goed in te lezen kun je er zelf ook het maximale uithalen.

BUX Zero aandelen kopen

Allereerst is BUX Zero dus een platform waarop je aandelen kunt kopen. Dat werkt heel eenvoudig. Snuffel rond in de BUX Zero app en houd de exchanges in de gaten. Uiteraard kun je ook zoeken naar bedrijven.

Populair zijn bijvoorbeeld de aandelen van Shell, ING, NIO, Tesla, ABN Amro en Amazon. De keuze is aan jou, want ook de wat kleinere bedrijven met groeipotentieel komen voorbij. Investeren in een startup? Kijk zelf eens rond en maak je keuzes. Vaak is het slim om je portfolio te spreiden, maar als je liever wilt wedden op één paard dan mag dat natuurlijk ook.

BUX Zero ETF kopen

Heb je geen idee welke investeringen goede keuzes zijn? Dan kun je ook een exchange traded fund kopen (ETF). We noemen dit ook wel indexfonds. Om het simpel uit te leggen wil dat zeggen dat je een voorgeselecteerd mandje met beleggingsproducten koopt. Hiermee kun je soms wel beleggen in honderden bedrijven tegelijkertijd. De kosten van een EFT zijn relatief laag (groot ingekocht, dus daarom lage transactiekosten). Hiermee kun je met een bescheiden budget op een eenvoudige manier je portfolio spreiden.

BUX Zero kosten? Commissievrij Zero Orders!

De BUX Zero tarieven zijn erg aantrekkelijk. Waar je bij veel andere platformen commissie betaalt, is dat bij BUX Zero in vrijwel de meeste gevallen niet zo. De Zero Orders zijn én blijven commissievrij voor alle Europese aandelen ETF’s.

Koop je Amerikaanse aandelen of ontvang je via BUX Zero dividend daarop? Dan betaal je een toeslag van 0,25% op de EUR/USD FX spot koers in verband met het omrekenen van de valuta.

Je hebt ook een optie tot het plaatsen van BUX Zero Limietorders. Dat wil zeggen dat je een minimale en maximale aankoop- en verkoopprijs aangeeft. BUX 0 doet vervolgens voor jou het werk. Voor limietorders op Europese aandelen en ETF’s wordt €1 commissie gerekend.

Hoe verdient BUX Zero geld? Het BUX Zero verdienmodel is dus gebaseerd op die €1 commissie van deze specifieke markt- en limietorders. Ze verdienen dus geen geld met het verkopen van gebruikersdata.

Inzicht in statistieken en winsten via BUX Zero app

Uiteraard heb je via de BUX Zero app altijd inzicht in de statistieken van je account. Hoe sta je er op dit moment voor? Hoeveel kun je laten uitbetalen? Hoeveel winst heb je geboekt? Tevens zie je de statistieken van de beurskoersen. Dat is natuurlijk handig voor als je nieuwe aandelen wilt gaan kopen.

BUX Zero Community en Kenniscentrum

Vind je het allemaal maar lastig om ermee te beginnen of wil je op de hoogte blijven van het laatste aandelen nieuws? Dan kun je terecht in de Community en het Kenniscentrum van BUX 0. Hier ontdek je beleggers tips, krijg je inzichten in welke bedrijven momenteel aan het groeien zijn, leer je meer over ETF én kun je overleggen met andere BUX gebruikers over tips & tricks en jullie gedachtespinsels. Dat maakt BUX Zero nóg makkelijker en leuker.

BUX Zero, betrouwbaar en veilig?

Wanneer je met écht geld gaat beleggen wil je natuurlijk zeker weten dat je geld in veilige handen is. Daarom vertellen we je graag wat meer daarover. Allereerst is het hoofdkantoor van BUX gevestigd in Amsterdam. Hoewel dat natuurlijk niet per se iets wil zeggen, kan het op zich wel een fijn gevoel zijn dat het om een Nederlands bedrijf (en dus de regels) gaat.

Daarnaast wordt BUX 0 gereguleerd door en staan ze onder het toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Onder de voorwaarden van het Nederlandse Deposito garantiestelstel ben je beschermd tot een bedrag van liefst €100.000. Grote kans dat BUX omvalt is er echter niet en bovendien wordt je geld veilig bewaard bij ABN Amro Clearing Bank.

Tot slot word je account beveiligd met encryptie, tests en proactief toezicht. Kortom, positieve geluiden! Niet voor niets wordt BUX Zero regelmatig positief in het nieuws genoemd, onder meer door Business Insider, RTL Nieuws, MT/Sprout en FD.

BUX Zero en VPN

Je kunt BUX Zero gebruiken via de BUX Zero app. Dat kan vanaf iedere locatie ter wereld. Zit je op een openbaar wifi-netwerk? Dan raden we je absoluut aan om Bux Zero in combinatie met VPN te gebruiken. Zo zorg je voor een extra beveiligings-laag en verklein je de kans dat hackers op je account in kunnen breken.

Er zijn verschillende goede VPN Services die je hiervoor kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij NordVPN, Ivacy VPN of VPN Nederland. Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare aanbieders waarmee je je verbinding versleutelt. Een VPN kan overigens sowieso geen kwaad om te gebruiken wanneer je veel met gevoelige informatie werkt.

BUX Zero vs BUX Crypto vs BUX X

Naast BUX Zero heb je ook nog BUX Crypto en BUX X. Wat zijn de verschillen tussen BUX Zero, X en Crypto?

  • BUX Zero: aan te raden voor iedereen die wil beleggen in aandelen en stabiele winsten wil maken. Het is een platform voor investeren op lange termijn.
  • BUX X: hier speculeer je op koerswijzigingen van CFD’s. Dat is iets ingewikkelder voor onervaren beleggers en is voor het snellere geld. Je gokt op koersstijging of -daling op korte termijn.
  • BUX Crypto: zoals de naam al aangeeft kun je hiermee investeren in de populairste cryptovaluta (commissievrij).

Voor beginnende beleggers én voor ervaren beleggers die willen investeren in aandelen op lange termijn raden we BUX Zero aan. Dit platform is Nederlands, erg toegankelijk en eenvoudig in gebruik.

Start met BUX Zero vanaf €1 en claim je gratis aandeel!

Dus, tijd om commissievrij te beleggen vanaf €1? Ook al heb je geen ervaring, het is laagdrempelig en leuk om mee aan de slag te gaan. Grote kans dat je er daarna niet meer van weg te slaan bent, want pas op, BUX Zero kan lichtelijk verslavend werken. We kennen genoeg mensen die maandelijks een klein bedrag investeren en zo toch mooi wat extra centen binnenhalen. Klinkt als een leuke hobby, toch?!

We hopen dat je veel hebt gehad aan deze BUX Zero review. Maak nu je gratis BUX account aan en claim je gratis BUX 0 aandeel! Zo maak je alvast een goede start. We wensen je veel plezier en succes toe!

Ja, ik wil de gratis BUX Zero app downloaden + gratis aandeel claimen!