CyberGhost 5 downloaden

CyberGhost is een gratis VPN programma. Net als VPN4ALL beschermt het programma je privacy terwijl je surft op het internet. Het geeft je toegang tot websites of content zoals Youtube video's die geblokkeerd zijn voor ons Nederlanders.

Wat biedt CyberGhost 5:

  • ongelimiteerde bandbreedte
  • ongelimiteerd webverkeer
  • AES 256-BIT encryptie

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Tunnelbear zit er op CyberGhost 5 geen datalimiet. De verbinding zelf is echter wel wat trager en de anonieme verbinding voor gratis gebruikers is gelimiteerd tot de webbrowsers. Andere toepassingen die internettoegang hebben zien je eigen gegevens dus nog wel. CyberGhost 5 is dus een goed alternatief voor wanneer je niet zo'n grote haast hebt, maar je dataverbruik hoger ligt.

Wanneer je het programma opstart kun je kiezen uit een lijst van verschillende IP-adressen in verschillende landen, of het programma er automatisch een voor je laten kiezen. Vervolgens zet je de server aan door op de grote gele knop te drukken, en surf je anoniem het internet over. In de User Interface staat ook een hele reeks aan andere opties. Deze zijn voor gratis gebruikers alleen niet toegankelijk, dus hier hoef je jezelf niet al te druk om te maken.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Panda Global Protection.