Hotspot Shield downloaden

Zorg voor een betrouwbare, veilige en anonieme VPN verbinding: download gratis Hotspot Shield bij Downloaden.nl.

We doen het allemaal, elke dag: gebruik maken van het internet. of dit nu is via een app als Facebook of Spotify, of gewoon via een browser. Maar hoe je het ook doet: het is nooit echt bevorderlijk voor je privacy. Zo is je IP-adres voor iedere website en app zichtbaar, waardoor beheerders precies weten waar jij je bevindt. Dit is niet alleen een onprettig idee, het is ook zeer onhandig. Want wil je een site bezoeken waarop content staat die alleen toegankelijk is voor een bepaald gebied? Dan wordt er zonder paron jou de toegang geweigerd.

Anoniem internetten met Hotspot Shield

Hotspot Shield schermt je IP-adres af en schotelt andere computers een neppe identiteit voor. Als je het programma opent, kun je kiezen in welk land je wilt internetten. Hier wordt dan een IP-adres vandaan gehaald, zodat niemand jouw exacte locatie kan achterhalen. Door zo'n VPN dienst te gebruiken, is het bijvoorbeeld mogelijk om van de Amerikaanse Netflix gebruik te maken. Hierop staat een stuk meer content dan de Nederlandse variant.

Daarnaast kunnen de rest van je activiteiten op het internet ook niet worden getraceerd. En in een tijd waarin instanties het geoorloofd vinden om jou zonder reden na te trekken, is dit bijna noodzakelijk! Ook is het voor kwaadwillenden een stuk moeilijker om jou te hacken of je bankgegevens te stelen. 

 Voordelen van Hotspot Shield:
  • Gebruiksvriendelijk: de functie aan- en uitzetten in je browser
  • Geen last van ongewenste software en reclame
  • Te downloaden voor iPhone, iPad (iOS), Android, Windows en Mac (FreeVPN for Mac) 

Waarom Hotspot Shield Downloaden?

  • Veilige WiFi verbinding: gevoelige data versturen
  • Anoniem surfen: er worden geen logboeken bijgehouden 
  • Onbeperkt toegang: ook tot websites die normaal een geolock hebben

Wil jij graag anoniem surfen? Download dan Hotspot Shield! De software is al door meer dan 500 miljoen andere mensen in gebruik!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Iolo System Shield (Antivirus en Antispyware).