Norton Security Deluxe downloaden

Hoe vaker je verbonden bent met het internet en hoe meer persoonlijke gegevens je op je apparaten opslaay, hoe meer beveiliging je nodig hebt.

Tegenwoordig zijn we eigenlijk allemaal 24/7 online. Je telefoon staat constant in verbinding met social media en overdag ben je voor het werk op het web aanwezig. Daarnaast kijk je video's en winkel je op je tablet, gebruik je je smartphone om rekeningen te betalen en je saldo te controleren en ga zo maar door. Het komt er dus op neer dat jouw persoonlijke informatie op verschillende plekken wordt opgeslagen. Met Norton Security Deluxe zorg je dat dit op alle plaatsen privé blijft.

Complete beveiliging

Norton Security Deluxe biedt één eenvoudige oplossing voor het beschermen van je computers, smartphones en tablets, zelfs op meerdere besturingssystemen. Bovendien laat Norton zien of de Android-app die je op het punt staat te downloaden gevolgen heeft voor de levensduur van je batterij of potentiële risico's en malware met zich meebrengt.

Functies

  • Verdedigt tegen virussen, spyware, malware en andere internetaanvallen
  • Beschermt je identiteit en online transacties
  • 100% bescherming tegen virussen. Wordt deze belofte niet waar gemaakt? Dan krijg je je geld terug
  • Beveiligt tot 5 pc's, Mac's, smartphones of tablet tegelijkertijd
  • Beheer je bescherming via een gebruiksvriendelijk webportal

Je download via onderstaande buttons de gratis trial versie. Deze verloopt na 30 dagen.  

Zoek je nog meer functies en opties in een anti-virusoplossing, zoals ouderlijk toezicht? Kijk dan eens bij Norton Security Premium!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PC Cleaner.