Adobe Audition downloaden

Gratis Adobe Audition voor Mac en Windows downloaden? Dat kan op Downloaden.nl! 

Adobe Audition voor Windows en Mac 

Is werken met geluid helemaal je ding? Audio opnemen, mixen en herstellen doe je met Audition van Adobe. Dit professionele audioworkstation behoort tot de beste software voor digitale audiobewerking. Met de uitgebreide toolset lever je een gepolijste mix met onberispelijk geluid. 

 • Uitgebreide toolset voor optimaliseren van audiocontent 
 • Meerdere tracks combineren en optimaliseren 
 • Muziekfragmenten opnemen, bewerken en integreren 
 • Extra kracht toevoegen en ruis weghalen 
 • Remixen en tijdlijnen aanpassen 
 • Podcasts maken 
 • Opslaan in de cloud 
 • Audiofragmenten gemakkelijk toevoegen in andere Adobe programma’s, zoals videobewerkingsprogramma Premiere Pro

man in studio met koptelefoon

Adobe Audition gratis downloaden 

Wil je Audition van Adobe downloaden? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Volg onderstaande stappen en ga direct aan de slag met het maken en optimaliseren van je audiofragmenten. Hoe werkt gratis Audition downloaden?

 1. Start de download via de button 
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Audition voor MacOS of Audition voor Windows 
 3. Open Adobe Audition en start met je project 

Hoe werkt Adobe Audition? 

Met de uitgebreide toolset van Audition maak je het beste van je audiofragmenten. Ga zelf aan de slag of volg een van de gratis Adobe Audition tutorials. Hier krijg je speciale Audition functies beter onder de knie, zoals het opzetten van mulitrack sessions, het remixen van muziek die bij je video past en het verwijderen en optimaliseren van geluiden binnen fragmenten. Gebruik je voor de eerste keer Audition? Bekijk dan de tutorial hieronder. 

Muziekfragmenten opnemen, bewerken, integreren 

Audition werkt met verschillende tracks die je vult met samples of directe invoer uit instrumenten. Het programma is voor professioneel gebruik en heeft een heldere interface waarin je meerdere audiosporen kunt toevoegen. Er wordt geen audiomateriaal meegeleverd, maar je eigen materiaal laad je gemakkelijk in óf neem je op.

Audio professionaliseren en remixen 

Een ingesproken fragment met ruis, een muziekfragment waar je bepaalde nadrukken wilt leggen? Met het deelvenster van Essential Sound kun je je audio professionaliseren. Je kunt je audio tevens bewerken in Adobe Premiere Pro en vervolgens inladen in Audition. 

Wil je songs opnieuw rangschikken? Met de Remix-functie pas je iedere song aan op je timeline en combineer je alles dusdanig voor het perfecte resultaat. 

Een podcast maken met Audition 

Tegenwoordig worden podcasts steeds populairder. Audition is ideaal voor het opnemen, mixen en exporteren van je podcasts. Met de diverse besturingselementen zorg je voor een professioneel resultaat. De podcasts kun je vervolgens gemakkelijk online delen. 

Samenwerking met Adobe CC programma’s 

Soms wil je alleen een audiobestand gebruiken, maar andere keren wil je je geoptimaliseerde geluidsfragmenten bijvoorbeeld inladen in een video. Audition is als onderdeel van Adobe CC goed te combineren met andere Adobe programma’s voor audio en video, zoals Adobe After Effects, Premiere Pro en Animate.  

Bestanden sla je op in de cloud, zodat ze vanaf ieder apparaat beschikbaar zijn. Tevens kun je dankzij Creative Cloud werken aan teamprojecten. Lees hier meer over de werking van Adobe CC of download hier direct gratis Adobe Audition. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MixPad.