Luisterrijk downloaden

Krijg jij geen genoeg van boeken luisteren? Neem dan eens een kijkje bij Luisterrijk. Gratis boeken op Luisterrijk downloaden? We vertellen je hoe!

Wat is Luisterrijk?

De webshop Luisterrijk biedt je oneindig veel boektitels aan die je kunt luisteren. ‘Vertelt alles – al 15 jaar!’, zoals de specialist zelf aangeeft. Naast romans, kinderboeken en autobiografieën ontdek je er ook specials zoals historische opnamen, kinderliedjes en Disney verhalen, alsook hoorcolleges en cabaret.

  • De beste luisterverhalen binnen handbereik
  • Diverse genres, van fictie tot non-fictie en kinderboeken
  • Snel je favoriet vinden en op verlanglijst plaatsen
  • Diverse talen: Nederlands, Vlaams, Fries, Engels, et cetera
  • Ruim 1500 titels onder €5, interessante prijzen en aanbiedingen
  • Check hieronder hoe je gratis luisterboeken downloadt!

Boeken Luisterrijk gratis downloaden!

De website Luisterrijk.nl is gratis toegankelijk, dus Luisterrijk downloaden is niet nodig wanneer je via desktop gaat. Daarnaast kun je de app van Luisterrijk downloaden om via smartphone en tablet toegang te hebben tot het aanbod. Wat je daarnaast doet is het downloaden van e-books via deze website. Voor de meeste luisterboeken betaal je een kleine bijdrage, maar wij gaan je nu verklappen hoe jij gratis boeken downloadt via Luisterrijk. Benieuwd? Check het zelf!

  1. Start Luisterrijk.nl via de button
  2. Klik in het menu op ‘Prijs’ en selecteer ‘Gratis’
  3. Kies je favoriet, plaats in winkelmand en bestel voor €0,00!

Liever direct de Luisterrijk app?

De gratis boeken zijn verkrijgbaar via desktop (ook mobiele browser), maar kunnen daarnaast ook gedownload worden vanuit de Luisterrijk app. Daarvoor maak je eerst gebruik van de download op deze pagina en selecteer je vervolgens in het menu ‘App’. Daar kies je het juiste besturingssysteem en maak je een gratis Luisterrijk account aan. Nu kun je het gehele aanbod luisterboeken doorzoeken. Je kunt overigens ook eerst de gratis luisterboeken bestellen, je account aanmaken en ze daarna openen in de app.

Functies van Luisterrijk account

Nadat je je favoriete boeken in de wacht hebt gesleept kun je ze downloaden en afspelen waar en wanneer jij dat wilt. Veel mensen vinden het heerlijk om nog even een boek te luisteren voor het slapengaan, maar als jij weet dat je na een tijdje in slaap valt dan kun je optioneel ook een sleeptimer instellen, erg handig! Daarnaast is de afspeelsnelheid ook instelbaar. En wist je dat je zelfs het boek kunt laten afspelen terwijl je iets anders doet op het toestel? Met vele te personaliseren functies kun je alles naar wens instellen.

Luisterrijk.nl aanbod

Waar luister jij naar in je vrij tijd? Als je de collectie luisterboeken op Luisterboek.nl bekijkt dan is de kans gigantisch dat er iets voor je tussen zit. Met uiteenlopende genres, zoals detectives, grappige boeken, kinderboeken en natuurlijk ook klassiekers en romans van grote namen. Wat dacht je van Marieke Lucas Rijneveld, Kees van Kooten, Nicky Verbeek, Lucinda Riley en Baantjer? Zoek eenvoudig op titel, ISBN of schrijver/spreker. Ook worden er regelmatig nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd.

En wil je bijvoorbeeld graag beter worden in een bepaalde taal, of luister je liever in een ander dialect? Naast Nederlands kun je op Luisterrijk.nl ook terecht voor boeken in het Engels, Duits, Frans, Vlaams, Fries en andere dialecten.

Check ook zeker de aanbiedingen, waar je toppers van onder meer Agatha Christie en Anita Verkerk voorbij ziet komen. Elke maand wordt er namelijk een ‘auteur van de maand’ geselecteerd waarmee je flinke korting kunt scoren op die boeken. Wie weet staat jouw favoriete schrijver er op dit moment wel tussen!

Gratis boeken op Luisterrijk.nl!

Zin gekregen om heerlijk naar boeken te luisteren? Bekijk dan nu de gratis collectie op Luisterboek.nl en laat je verrassen door titels die je anders wellicht nooit gezien zou hebben. Titels van Louise Candlish, Michael Reefs, Lisa Thompson en anderen. Veel leesplezier gewenst!

TIP: Krijg je maar geen genoeg van boeken? Wellicht dat een onbeperkt lees- en luisterabonnement beter bij je past. Onze aanraders zijn de gratis (!) proefperiodes van Storytel, BookBeat en Nextory.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MusicBrainz Picard.