Cheat Engine downloaden

Met Cheat Engine kun je op een relatief eenvoudige manier de code van een spel bewerken, zodat je sneller je game goals bereikt. Op zoek naar een gratis download van Cheat Engine? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres!

Wat is Cheat Engine?

Cheat Engine is een open source tool die het mogelijk maakt om de code van spellen te bewerken. Het is daarmee populaire software voor het cheaten in computer games. Er zit heel wat ingewikkelde techniek achter, maar gelukkig is die niet van belang als jij gewoon een manier zoekt om jouw spellen leuker en sneller te maken op een makkelijke manier. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het gebruik van deze interessante tool.

  • Cheat Engine voor ‘valsspelen’ in computerspellen
  • Voorbeelden: oneindig veel geld, extra levens, gratis items
  • Gratis en veilig in gebruik – het wordt regelmatig geüpdatet
  • Tal van YouTube tutorials beschikbaar, afgestemd op je favo game
  • Denk aan cheaten bij Sims, GTA, Minecraft, Elden Ring, Fortnite, etc.
  • Geschikt voor tal van single player spellen

Gratis Cheat Engine downloaden

Voordat we ingaan op de werking van Cheat Engine, wil je natuurlijk eerst die gratis Cheat Engine download bemachtigen. Kies daarvoor het juiste besturingssysteem en installeer het programma eenvoudig op je pc. De Free Cheat Engine download is beschikbaar voor Mac en Windows. Hieronder lees je meer over de stappen die je moet nemen om op een goede manier te kunnen cheaten. Maar dus eerst: hoe werkt Cheat Engine gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem (Cheat Engine Mac of Cheat Engine Windows) en start de download via de button!

Hoe werkt Cheat Engine?

Heb je Cheat Engine op je device staan? Open (of downloadt) dan je favoriete spel. Je opent beide programma’s tegelijkertijd. Nu klik je in Cheat Engine op ‘open processes’, wat linksboven in het venster te zien is. Daar kun je de betreffende game die je wilt bewerken openen. Kies nu in het spel de waarde die je wilt veranderen (denk aan virtueel geld of aantal levens). Vul de gewenste waarde in bij de Cheat Engine en kijk of de waarde aangepast wordt in het spel.

Je kunt ook handmatig aanpassingen doen, daarvoor moet je de juiste waarden selecteren (wat vooral even lastig kan zijn in het begin, tip is om een tutorial via YouTube te zoeken voor het gewenste spel). Bekijk hieronder alvast een voorbeeld van de game Artificial Extinction.

Is Cheat Engine veilig in gebruik?

Zover bekend is Cheat Engine volledig veilig te downloaden en te gebruiken. Wel moet je er rekening mee houden dat als je zelf gaat bewerken in de code van een game en je doet dit niet goed, dat je game kan crashen. Voor je het weet ben je al je voortgang kwijt. Maak bij voorkeur in ieder geval een back-up van je game en volg onderstaande tip.

YouTube tutorials Cheat Engine

Zoals gezegd is het wel de bedoeling dat je het gebruik van Cheat Engine op de goede manier aanpakt om fouten in je game te voorkomen. Gelukkig zijn er van vrijwel elk spel wel tutorials te vinden. Daarvoor kun je YouTube gebruiken.

Wat dacht je van The Sims 4 Cheat Infinite Money? Ook maak je in enkele minuten miljoenen met de Cheat Engine GTA Cheat. Of hack items in Minecraft met Cheat Engine. Je kunt het zo gek niet bedenken of je favoriete spel heeft een aantal leuke cheats voor je in petto. Om inspiratie op te doen vul je ‘Cheat Engine + naam game’ in en kijk je welke hits er tevoorschijn komen, wie weet ontdek je nog leuke cheats!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is 4 Plaatjes - 1 Woord.