People Playground downloaden

Ken jij het spel People Playground? Een bloederige sandbox videogame waarbij je ragdolls op tal van manieren aanpakt. Je speelt het met deze People Playground download!

Wat is People Playground?

People Playground is een bloederige videogame die oneindig te spelen is. Er is geen einddoel, omdat het een sandbox is, en het gaat simpelweg om het aanvallen en doden van ragdolls op de meest gruwelijke manieren. Van schieten, verbranden, steken en verscheuren tot vergiftigen, verdampen en verpletteren in een grote ruimte.

 • Leef je uit in een bloederige sandbox videogame
 • Bevat items als vuurwapens, explosieven, messen en meer
 • Geen einddoel, maar jezelf lekker uitleven met ragdolls

People Playground downloaden

Het spel People Playground is beschikbaar op Steam. We verwijzen je graag door naar de juiste pagina. Is de People Playground download gratis? Nee, op Steam betaal je een kleine bijdrage. Houd er rekening mee dat de ontwikkelaars het omschrijven als een ‘extreme cartoon gore’. Het is niet geschikt voor mensen die dit storend vinden, en ook niet voor kinderen. Hoe werkt het downloaden van People Playground?

 1. Maak een gratis Steam account aan
 2. Download People Playground op Windows
 3. Begin meteen met spelen

People Playground Mac

Wil je People Playground op Mac spelen? Dat kan! In dat geval heb je een tool nodig waarmee je het Windows systeem op Mac kunt gebruiken. Wij raden je Parallels aan, dat je (tijdelijk) gratis kunt gebruiken. Daarmee laat je Windows spellen op Mac draaien.

Over People Playground game

Het spel People Playground is ontwikkeld door Mestiez en uitgegeven door Studio Minus. In 2019 werd het geïntroduceerd op Steam. Het gaat dus om het killen van ragdolls, waarmee in dit geval virtuele poppetjes worden bedoeld. Deze zijn geschetst en qua emoties niet-gedetailleerd. Het spel gaat meer om het laten zien van bloed, botten en organen.

People Playground demo

Om een korte introductie over het spel te geven, vertellen we wat meer over de basic opties en de interface.

 • Spawn Menu: Bekijk wapens als explosieven, geweren, voertuigen, bijlen en meer.
 • Context menu: gebruik acties als lopen, stilstaan en ander soort bewegingsacties.
 • Settings: hier kun je bepaalde aspecten van het spel aanpassen.
 • Maps (chambers): hier pas je de omgeving aan, van vechten in torens tot sneeuw.
 • Tools: inzetbare items zoals touwen, pijpen en kabels.
 • Power Menu: waar je extra kracht mee kunt inzetten, van liften tot duwen en meer.

People Playground free download

People Playground is officieel een game waarvoor je moet betalen (tenzij er een actie is bij Steam). Er staan wel diverse downloads op internet die claimen gratis te zijn. Wij raden je aan om op te passen met wat je installeert. Het gaat bij die gratis varianten immers niet om de officiële People Playground download. Voor je het weet staat heel je pc vol virussen.

Download People Playground PC!

Tijd om People Playground te spelen? Leef je uit en download People Playground via Steam om oneindig veel uren van de officiële versie te genieten. We verwijzen je door naar de juiste pagina, zodat jij razendsnel kunt gamen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Spider Solitaire.