Hoe Netflix kijken met VPN? + Beste VPN Netflix!

Klassiekers als Titanic, Les Miserables en Grey’s Anatomy kijken? Of andere films en series die via de Nederlandse Netflix niet beschikbaar zijn? Door een VPN-verbinding op te zetten krijg je toegang tot Netflix VS. Of tot content in andere landen. We vertellen je in simpele stappen hoe je alles van Netflix met VPN kijkt.

netflix op tv en gitaar

Hoe Netflix kijken met VPN?

  1. Download een VPN die geschikt is voor Netflix
  2. Log in bij een server in Verenigde Staten
  3. Log in op Netflix en ontdek Amerikaanse Netflix films en series

TIP: dit werkt ook voor andere landen en streamingsdiensten.

Hoe werkt VPN Netflix?

Bepaalde films en series zijn alleen beschikbaar in andere landen. Heb je er geen moeite mee om de ondertiteling achterwege te laten? Dan kun je via VPN Netflix of een andere streamingsdienst openen via een ander land. En dan krijg je dus toegang tot duizenden extra films en series die via Nederland niet beschikbaar zijn. Een kwestie van je locatie anders instellen, omdat je met een VPN je IP-adres op een ander land zet.

Beste VPN voor Netflix

Niet alle VPN services zijn geschikt voor deze methode, dus het is belangrijk om vooraf te kijken of de VPN voor Netflix werkt. Bovendien zijn er normaal gezien kosten aan verbonden, want de gratis VPN’s hebben vaak een blokkade voor streaming. Gelukkig zouden we Downloaden.nl niet zijn als we niet toch een aantal tips voor je hebben klaarstaan. We vertellen je over de beste VPN voor Netflix en hoe je het gratis probeert.

1. NordVPN voor Netflix

Uit NordVPN reviews blijkt dat gebruikers meer dan tevreden zijn over de snelheid en toegankelijkheid van content op de Amerikaanse Netflix via VPN. Niet voor niets behoort deze aanbieder tot de top als het op Virtual Private Network (VPN) aankomt. Je geniet van uitstekende beveiliging en gebruikt het op 6 verschillende apparaten.

Het grootste voordeel is dus de snelheid, maar het nadeel is dat NordVPN relatief hoge prijzen hanteert. En dan is hier de oplossing: als je binnen 30 dagen je abonnement annuleert dan geniet je van geld-terug-garantie!

Netflix NordVPN downloaden

2. CyberGhost voor Netflix

Ook CyberGhost staat bekend om de hoge snelheid, en kan ook nog eens met 7 apparaten verbinden. Deze VPN voor Netflix is tevens populair voor het gebruik van andere streamingsdiensten, alsook voor VPN gaming. CyberGhost heeft net als NordVPN een geld-terug-garantie periode, van liefst 45 dagen.

Maar dat niet alleen, want je probeert CyberGhost VPN gratis voor 24 uur! En dat kan precies genoeg zijn om die ene film te kijken of die serie te bingen. Dus, waarom niet proberen? Je hoeft hiervoor niet eens een account aan te maken, want na het downloaden kun je de VPN for Netflix installeren en direct 24 uur aan de slag!

Netflix CyberGhost downloaden

3. Surfshark voor Netflix

Is 24 uur gratis VPN voor Netflix niet genoeg voor jou? Dan zit je goed met Surfshark. Ook deze VPN is erg snel en je probeert deze 7 dagen gratis. Ga er lekker voor zitten en geniet een week lang van die spannende Amerikaanse serie. Daarna verder kijken? Ook hier profiteer je weer van de geld-terug-garantie binnen 30 dagen.

Belangrijk om te weten is dat de gratis versie geschikt is voor desktop en smartphone. Zou je Netflix US via VPN op je smart-tv (of router of gameconsole) willen inschakelen? Dan zou je de betaalpas moeten trekken. Gelukkig kun je je laptop met een HDMI-kabel verbinden aan je smart-tv. Let op, Chromecast werkt alleen als je de VPN op je router installeert (dat is wat omslachtiger en kan ook niet met deze gratis versie).

Netflix Surfshark downloaden

Netflix op smartphone

Welke Netflix VPN downloaden?

Naast onze bovengenoemde top 3 beste VPN voor Netflix, zijn er uiteraard nog andere VPN aanbieders. Bij veel aanbieders geniet je van geld-terug-garantie binnen een bepaalde periode, waardoor je theoretisch gezien maandenlang kunt genieten van gratis VPN voor Netflix. Nou ja, als jij regelmatig Amerikaanse Netflix via VPN kijkt dan is het misschien ook net zo handig om voor enkele euro’s per maand een abonnement af te sluiten, maar die keuze is uiteraard aan jou. Je bekijkt hier meer VPN downloads.

Amerikaanse Netflix zonder VPN kijken, kan dat?

Jazeker, je kunt een vliegticket boeken naar Amerika! Een relatief dure oplossing natuurlijk, dus zijn er alternatieven? Wel, je zou bijvoorbeeld een Smart DNS-proxy kunnen gebruiken, die als het ware zelf de locatie omleidt als je de Amerikaanse Netflix wilt bekijken. Dat komt omdat het Domain Name System gekoppeld wordt aan het IP-adres van de server waarop de website zich bevindt (in geval van Netflix VS dus met Amerika). Het nadeel van deze methode tegenover VPN is dat een VPN meer veiligheid en anonimiteit geeft. Verder vinden de meeste mensen een VPN voor Netflix net wat eenvoudiger in te stellen.

Meer serie- en filmaanbod? Netflix alternatieven!

Een VPN voor Netflix gebruiken zou met bovengenoemd stappenplan moeten lukken! Lijkt het je toch maar ingewikkeld en ben je op zoek naar een groter film- en serieaanbod (met Nederlandse ondertiteling) als alternatieven van Netflix? We hebben een overzicht gemaakt van allerlei manieren voor (gratis) films en series kijken, dus check it out!

LEES: Hoe gratis films en series kijken