Torch Browser downloaden

Een browser is maar een browser. Het enige wat ‘ie echt moet kunnen, is toegang verschaffen tot het internet. Toch? Als je nu heel hard nee zit te knikken, is Torch Browser echt wat voor jou!

Waarom een andere browser kiezen?

Toen het internet beschikbaar werd voor de gemiddelde Nederlander, was er nog niet zo veel keus als het ging om browsers. Internet Explorer stond standaard op de computer geïnstalleerd (zelfs op Mac!) en die gebruikte je dan ook. Want een cd-rom kopen of bestellen en het installatieproces doorlopen, dat kostte nogal wat tijd. Nu is dat wel anders: je kunt vele gratis browsers downloaden, die allemaal een eigen paradepaardje hebben. Zo sluit Chrome naadloos aan bij je Google Account en is Opera gericht op multitasking.

Wat is dan het paradepaardje van Torch Browser?

Media! Je hoeft nooit meer een aparte downloadmanager of torrent client te gebruiken. Het is niet meer nodig om een mediaspeler te openen, of een aparte mediabibliotheek te beheren. Torch Browser is volledig uitgerust.

Met Torch kun je snel websites delen die je leuk vindt, torrents downloaden, downloads versnellen en verbeteren en media bekijken, beluisteren en zelfs beheren. Allemaal via één compleet browser programma.

Media Grabber

Leuke video gezien? Tof nummer gehoord? Dan wil je dit natuurlijk bewaren, zodat je er later nog eens naar kunt luisteren of kijken. Torch maakt dit voor je mogelijk: er is namelijk een zogenaamde media grabber ingebouwd. Met één klik op de button, wordt de media als een apart bestand op je computer bewaard.

Torch Torrent

Je hoeft nooit meer een torrent programma te openen of gebruiken. Voor het downloaden van je favoriete films, series, muziek games of wat anders, kun je gewoon de Torch torrent manager gebruiken. Beheer al je torrents, direct via de browser.

Torch Player

Aangezien Torch dé browser is voor media fanaten, is het meer dan logisch dat deze ook een eigen mediaspeler heeft. Heb je net een torrent gedownload via Torch? Klik op play en het bestand wordt afgespeeld via Torch Player. Handig!

Torch Facelift

Design van Facebook een beetje saai? Met Torch Facelift kun je het ontwerp van de site aanpassen.Verander lettertypen, kleuren, achtergronden en nog meer. Wordt Facebook weer een beetje leuk.

Andere functies van Torch Browser:

  • Torch Music: een gratis muziek portaal
  • Torch Games: een gratis game platform
  • Met Drag & Drop informatie zoeken en delen
  • Links en meer met Drag & Drop delen op sites als Facebook en Twitter
  • Download versneller

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Webbrowsers.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is UC Browser.