iFun Screen Recorder downloaden

Op zoek naar een goede screen recorder voor Windows? Overweeg IObit iFun Screen Recorder van IObit. Op Downloaden.nl kun je deze tool gratis downloaden!

Wat is iFun Screen Recorder voor Windows?

iFun Screen Recorder is zoals de naam al aangeeft een programma voor het maken van schermopnames. Deze tool is heel gebruiksvriendelijk en flexibel, ideaal voor werk, opleiding, gaming en ander persoonlijk gebruik.

  • (Delen van) scherm opnemen
  • Webcamopnames & videogeprekken opnemen
  • (Game)tutorials, muziek, films en online lessen recorden
  • Ondersteuning in 12 bestandsformaten
  • Screenshots maken tijdens opnemen
  • Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7 & Vista

iFun Screen Recorder gratis downloaden

Wil je iFun Screen Recorder downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Volg de stappen en begin direct met het opnemen van je scherm. Hoe werkt gratis iFun Screen Recorder downloaden?

  1. Installeer op een Windows pc
  2. Start de iFun Screen Recorder download via de button
  3. Begin direct met het opnemen van je scherm

Hoe werkt iFun Screen Recorder?

De schermopname tool iFun Screen Recorder blinkt uit in een groot gebruiksgemak. Nadat je het programma geopend hebt kun je direct starten met het opnemen van je scherm door op ‘REC’ te klikken.

Liever een deel van je scherm vastleggen? Dan kun je je voorkeuren heel eenvoudig instellen. Hierbij selecteer je welk deel van je scherm je wilt opnemen. Je kunt hierbij extra opties instellen, zoals het wel of niet zichtbaar maken van de muis of het wel of niet opnemen van het geluid.

Opslaan en editen

Met iFun Screen Recorder kun je meer dan alleen maar opnemen. Ook video’s bewerken behoort tot de opties. Zo kun je bijvoorbeeld ook delen verwijderen of aanpassingen doen aan het geluid. Je video sla je op in meerdere bestandsformaten. Zo kun je de video delen op YouTube, branden op een schijf of wat je maar wilt.

Automatisch opnemen

Een hele handige functie aan iFun Screen Recorder is dat je opnames kunt inplannen. Wil je bijvoorbeeld een online college of livestream volgen maar heb je op dat moment geen tijd? Neem dan je scherm op zonder daadwerkelijk bij je pc te zijn. Je kijkt het terug op een moment dat het jou uitkomt, wel zo handig.

Onderdeel van IObit

iFun Screen Recorder is een tool van IObit. Dit is een toonaangevende aanbieder op het gebied van software die het gebruik van jouw pc gemakkelijker en sneller maakt. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook IObit Software Updater op de markt gebracht waarmee je verouderde software eenvoudig kunt updaten.

Met IObit Uninstaller kun je programma’s verwijderen die je op een andere manier niet van je pc afkrijgt. Met Driver Booster update je drivers en met Smart Defrag zorg je voor een snellere opstart van de pc. Met deze tools werkt je pc weer als nieuw.

Alleen screenshots maken met iFun Screenshot

Wil je geen schermopnames maken, maar wel screenshots? Dan is iFun Screenshot van IObit (voor Windows) wellicht een beter alternatief voor je. Ook deze tool is gratis te downloaden. Selecteer gebieden naar wens, bewerk en deel. Je kunt hier iFun Screenshot gratis downloaden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Audition.