Downloaden.nl : Muziek en films gratis downloaden

Uitleg posts

Review AVG Ultimate: optimaal beschermd online!

Review AVG Ultimate: optimaal beschermd online!

15 september 2021 - Er zijn tal van pakketten beschikbaar die zich richten op veilig en anoniem surfen én op het verbeteren van prestaties van al je apparaten. In dit artikel gaan we in op de voordelen van AVG Ultimate. Dit is een programma waarin allerlei interessante beveiligingsfuncties gecombineerd worden in één pakket. Iets voor jou? Dat weet je na het lezen van deze AVG Ultimate review!

Lees meer...

Wat is Google Workspace & wat zijn de voordelen?

Wat is Google Workspace & wat zijn de voordelen?

18 augustus 2021 - Google Workspace, voorheen bekend als G-Suite, is het beste pakket voor professionele e-mail, online meetings, bestanden delen en bewerken. Je krijgt toegang tot cloudopslag en maakt gebruik van de meest handige tools, zoals Docs, Presentaties en Spreadsheets. Je kiest een abonnement dat afgestemd is op de grootte van je organisatie.

Lees meer...

Weightwatchers gratis proberen? De voordelen!

Weightwatchers gratis proberen? De voordelen!

06 augustus 2021 - Wil je snel een paar kilo kwijtraken? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. We vertellen je hoe jij gratis Weightwatchers kunt proberen! En zoals ze zelf zeggen: val 1 kilo per week af op een gezonde manier. Dit kun jij dus bereiken met een kosteloos abonnement! Lees snel verder en ontdek de voordelen van het gratis Weightwatchers proefabonnement. Je kunt daarna overigens altijd nog kiezen om te verlengen indien het je bevalt.

Lees meer...

Eenvoudig dvd’s en cd’s rippen: hoe werkt dat?

21 juli 2021 - Het rippen van een DVD of CD biedt uitkomst als je ervoor wilt zorgen dat je bestanden op deze discs nooit verloren gaan. Deze kunnen immers beschadigen na verloop van tijd. Tevens hebben ze heel wat opslagruimte nodig. Door te rippen zet je al je bestanden over op je computer als digitaal bestand. Hoe kun je eenvoudig rippen? Je leest het hier!

Lees meer...

Bekijk alle uitleg door Downloaden.nl