Microsoft Publisher downloaden

Wil jij Microsoft Publisher gratis proberen zonder direct het volledige Office 365 pakket aan te kopen? Dan zit je goed met deze gratis Publisher download!

Wat is Microsoft Publisher?

Microsoft Publisher is een professionele tools om visueel marketing materiaal te ontwerpen, zoals flyers, folders, menu’s, omslagen en brochures. Met behulp van handige functies, waaronder liniaal en hulplijnen, maak je je werk op om te laten drukken. Je slaat op in hoge resolutie en kunt daarnaast direct in de cloud bewaren.

  • Professionele tool voor opmaken van drukwerk
  • Uitgebreide functies voor krachtig resultaat
  • Formaten eenvoudig aanpassen
  • Opslaan in hoge resolutie en in de cloud
  • Compatibel met andere Office 365 applicaties
  • Gratis Microsoft Publisher download!

Gratis Microsoft Publisher downloaden

Wil je Microsoft Publisher downloaden, gratis en voor niets? Goed nieuws, want je kunt het zonder investering proberen zodat je kunt controleren of het iets voor je is. Je gebruikt het liefst 14 dagen kosteloos. Kun je daarna altijd nog beslissen of je het wilt kopen. Hoe werkt Microsoft Publisher gratis downloaden?

  1. Kies het juiste besturingssysteem (Windows)
  2. Start de Microsoft Publisher download
  3. Maak een gratis account aan en probeer 14 dagen gratis!

Hoe werkt Microsoft Publisher?

De vormgeving van Publisher is vergelijkbaar met het bekende Word, maar dan uiteraard met andere functies. Zo begin je vaak met het kiezen van de afmetingen en stel je optioneel (voor drukwerk) snijranden in. Daarna kun je aan de slag met ontwerpen, zowel vrij als met behulp van sjablonen. Je kunt je ontwerpen natuurlijk ook voor online publicaties gebruiken.

Professionele lay-outs

Publisher biedt je veel ontwerpvrijheid. Dat begint al met de stijl van je tekst, maar ook het opmaken van afbeeldingen en het toevoegen van kaders en tabellen. En het voordeel is dat alles blijft zoals het is, ook als je het laat drukken of op een andere computer opent.

Microsoft Publisher sjablonen

Om je een handje te helpen zijn er tal van sjablonen beschikbaar. Denk aan wenskaarten, event banners, kalenders en adressenboekjes. Uiteraard pas je dat sjabloon nog helemaal naar wens aan. Daarnaast kun je ook zelfgemaakte sjablonen opslaan. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn voor het maken van nieuwsbrieven waarbij je steeds dezelfde lay-out gebruikt.

Exporteren, opslaan of versturen

Vanuit Microsoft Publisher kun je direct opslaan in het gewenste bestandsformaat. Tevens sla je op in de cloud OneDrive of verstuur je meteen vanuit het programma via Outlook het bestand naar anderen. Je deelt ook eenvoudig via Microsoft Teams. Verzend een heel bestand of selecteer een specifieke pagina die je wilt delen.

Microsoft Publisher 365 Office abonnement

Je kunt Microsoft Publisher kopen (na de gratis proefperiode) als onderdeel van Microsoft Office 365. Hierin zitten tevens programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en OneDrive. Deze tools werken allemaal perfect samen. Zo deel je eenvoudig bestanden, sla je ze op in de cloud en voeg je teksten uit Word in via Publisher, et cetera. Met deze Microsoft Publisher download krijg je zelfs toegang tot het hele pakket als trial!

Download Microsoft Publisher Windows!

Publisher van Microsoft is dus geschikt voor Windows en werkt niet op Mac, tenzij je het Windows besturingssysteem op je Mac laat draaien met een tool als Parallels. Probeer het 14 dagen kosteloos met de gratis Microsoft Publisher download en beslis daarna of je een Microsoft Publisher license wilt afsluiten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Krita.