Debut downloaden

Ben je op zoek naar praktische video capture en screen recorder software? Kies dan voor de Debut download, gratis te downloaden via Downloaden.nl!

Wat is Debut voor Windows en Mac?

Debut is onderdeel van NCH Software en heeft alles te bieden wat je van goede recording software mag verwachten. Zo kun je (delen van) je scherm opnemen, je webcam opnemen en effecten en teksten toevoegen in je opgeslagen shots. Output is mogelijk in alle populaire bestandsformaten.

  • Computerscherm opnemen, waaronder videovergaderingen en webcam
  • Externe devices koppelen en recorden
  • Kleur- en overige effecten aanpassen
  • Tekst overlays toevoegen aan recordings
  • Exporteren in populaire file formats
  • Gratis (voor niet-commercieel gebruik)

Debut gratis downloaden

Wil je Debut downloaden, gratis? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Deze versie is in principe bedoeld voor niet-commercieel gebruik en je kunt vanaf €30,64 upgraden naar Debut Pro. Maar hè, noodzakelijk is dat niet. We vertellen je graag hoe gratis Debut downloaden werkt!

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Debut Mac of Debut Windows
  3. Pak de gedownloade bestanden uit en start met recorden

Hoe werkt Debut?

Hoe makkelijk kan het screen recorden zijn met Debut? Erg eenvoudig, want na openen van de NCH Software tool hoef je slechts op Record te klikken. Optioneel kun je allerlei instellingen doen, zoals het instellen van een bepaald opnameveld in pixels. In het filmpje hieronder krijg je een goed beeld van de werking van Debut NCH Software.

Onbeperkt presentaties, webcam en gaming opnemen

Een presentatie opnemen om hem later nog eens terug te zien, of juist je webcam opnemen voor een instructiefilmpje? Of toch een gameplay tutorial opnemen? Het is allemaal mogelijk met NCH Debut. Ook kun je externe apparaten koppelen en die recorden.

Output, opslaan en delen

Je kunt in allerlei videoformaten opnemen, van avi en wmv tot flv, mpg, mp4 en meer. Selecteer de gewenste map waarin je wilt opslaan, of plaats in de cloud, zoals Google Drive, OneDrive en Dropbox. Ook kun je direct posten op social media, zoals Facebook, YouTube en Twitter. Liever op dvd branden? Met het koppelbare NCH Express Burn Disc Burner is dat in een handomdraai gebeurd. Met Debut kun je daarnaast ook screenshots uit de filmpjes nemen.

Opgenomen filmpjes bewerken

Daar houden de mogelijkheden nog niet op. Je kunt namelijk ook de kleuren in je video aanpassen. Wat dacht je van sepia of zwartwit? Intro’s en outro’s toevoegen of tekstondersteuning bieden? Video’s inkorten of zooming aanpassen? Geluid toevoegen? Het is in een handomdraai geregeld!

Combineer met andere NCH Software tools

Naast deze screen capture software zijn er nog andere NCH tools die je kunnen helpen met je wensen op het gebied van recording en bewerking. Zo kun je met WavePad audiobestanden bewerken. VideoPad Video Editor geeft je juist extra mogelijkheden voor het stijlen van je video’s. En NCH Prism is bedoeld voor het converteren naar andere bestandsformaten. Ook deze programma’s zijn gratis te downloaden via Downloaden.nl.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WM Recorder.