CopyTrans Manager downloaden

Werk je niet graag met iTunes? Of is dit programma te zwaar voor je Windows-computer? Dan biedt Copytrans Manager toch de mogelijkheid om bestanden vanaf je computer op je iPhone of iPod te zetten. Geheel gratis en piepklein!

Bestanden overzetten op iPhone

Met CopyTrans kun je bestanden beheren en verplaatsen van PC naar iPod, iPhone en iPad. Zo kun je zonder iTunes te gebruiken toch muziek en video's op je telefoon of tablet zetten. Ook is het mogelijk om met CopyTrans Manager op meerdere pc's te gebruiken en afspeellijsten, podcasts, audioboeken en beltonen toe te voegen aan je iPhone of een ander iOS-apparaat. En dat allemaal zonder iTunes-synchronisatie!

Andersom, van iOS-apparaten naar desktop, gaat helaas (nog) niet.

Interface

CopyTrans Manager bestaat nu al een tijdje en de makers hebben onder andere hard gewerkt aan de interface. Deze was eerst nogal simpel en duister, tegenwoordig ziet deze er heel modern uit. Toch is het programma nog steeds heel efficiënt in gebruik het is meteen duidelijk welke functies waar voor dienen.

Met de knop "+Add" kun je bestanden aan de bibliothheek toevoegen. Sleep bestanden naar de juiste locatie en maak voor iedere soort media handige afspeellijsten! Door op "Update" te drukken, zet je alle (geselecteerde) bestanden op je apparaat.

Copytrans Manager biedt het volgende:
  • Muziek- en videobestanden van PC naar iPhone (iOS)
  • Geintegreerde muziekspeler (MP3)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Afpeellijsten en mappen aanmaken

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AVS Video Converter.