Download Adobe Capture

Adobe Capture

De betere camera app

Onderdeel Adobe CC

Gratis proefversie

9 / 10

Klik op de knop om je download te starten..

Download voor Windows Downloaden is gratis en snel!

Download deze software voor een ander besturingssysteem:

Met Adobe Capture voor smartphone zet je elke gewenste afbeelding op je telefoon om in bepaald kleurenthema of een graphic, dit aan de hand van onder meer penselen, patronen en texturen. Zoek je een gratis Adobe Capture download? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres!

Adobe Capture voor iOS en Android

Klikken. Vastleggen. Creëren. Dat is precies wat je kunt met Capture van Adobe. De afbeeldingen op jouw mobiele apparaat worden creatieve bouwstenen. Met deze vectorconversietool maak je de meest mooie assets.

  • Afbeeldingen inladen vanuit galerij of Adobe tools als Photoshop en Dimension
  • Nieuwe foto’s maken en bewerken direct vanuit de app
  • Afbeeldingen bewerken in thema’s, patronen, tekst, vormen en meer
  • Keuze uit tal van filters, lettertypen, penselen
  • Zelf vormen tekenen en kleurenthema’s vastleggen
  • Adobe Capture app voor Android en iOS
  • Los te gebruiken of als onderdeel van Creative Cloud

Adobe Capture downloaden gratis

Wil je Adobe Capture gratis downloaden en vanaf je smartphone de meest mooie vectoren ontwerpen? Dat kan! Je kunt de tool los gebruiken via Android en iOS óf het programma aanschaffen als onderdeel van Creative Cloud. Met de download op deze pagina krijg je toegang tot 7 dagen gratis CC, inclusief Adobe Capture. Na afloop van deze proefperiode bepaal je zelf of je Capture gratis blijft gebruiken of dat je vanaf €19,66 per maand ook toegang wilt blijven behouden tot alle andere programma’s van Adobe. Hoe werkt gratis Adobe Capture downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem: iOS of Android
  3. Gebruik Capture waar en wanneer je maar wilt!

Hoe werkt Adobe Capture?

Capture is een super eenvoudig programma waarmee iedere fotoliefhebber gemakkelijk uit de voeten kan. Start from scratch of werk verder aan een afbeelding, aan jou de keuze. Ga aan de slag met kleuren, patronen en meer. Pas op, de app is niet alleen handig maar ook erg vermakelijk. Voor je het weet ben je er niet meer van weg te slaan. In onderstaand filmpje krijg je een goed beeld van de werking en voordelen van Adobe Capture.

Iedere gewenste afbeelding gebruiken

Je Adobe Capture avontuur begint bij het kiezen van een afbeelding. Die kun je op dat moment maken, maar je kunt er ook een inladen vanuit je fotogalerij of de Creative Cloud. De professionals die bijvoorbeeld beelden voor social media willen creëren kunnen tevens direct vanuit de tool terecht in de Market. Hier kun je foto’s downloaden uit Adobe Stock. Kortom, keuze uit tal van foto’s en afbeeldingen, van zelf geschoten plaatjes tot reeds bewerkte afbeeldingen en rechtsvrije stockfoto’s.

Automatisch kleuren harmoniseren

Wanneer je een foto inlaadt dan worden de kleuren automatisch in harmonie gebracht. Dit kun je natuurlijk nog helemaal naar wens aanpassen. Zo kun je een kleurenpatroon kiezen en accenten aanbrengen in de lucht, op objecten, personen en de rest van de omgeving. Sla optioneel een color theme op zodat je die later kan doorvoeren op alle foto’s uit je collectie. Handig, want zo liggen al die foto’s in één lijn.

Foto’s maken in gekozen thema’s

Wat ook erg tof is aan de app is dat je ook on the spot een foto kan maken waarin je het gekozen kleurenthema en patronen al instelt. Zo zie je op het moment van knippen al wat het resultaat gaat zijn. Ook deze kun je uiteraard later nog aanpassen.

Slimme techniek voor lettertypen

Zoals je gewend bent van Adobe is ook Capture een slim programma. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van een lettertype maken, waarna Adobe deze via Sensei-technologie kan herkennen. Op basis daarvan stelt Capture je vergelijkbare lettertypen voor. Maakt het voor jou erg gemakkelijk om in een bepaalde stijl uitingen te creëren!

Experimenteer met filters, penselen en patronen

Kies voor het meest originele resultaat en experimenteer! Gebruik verschillende filters die je daarna nog kunt aanpassen qua kleur, structuur, helderheid, et cetera. Ga aan de slag met penselen om je schilderkunsten te laten zien en maak in realtime patronen voor het opvullen van je afbeeldingen. Of het nu gaat om handgetekende vormen of contrastrijke foto’s, met Adobe Capture zet je elke afbeelding om in een aantrekkelijke vectorvorm.

Adobe Capture als onderdeel van Creative Cloud

Zoals gezegd kun je Adobe Capture gratis en naar hartenlust gebruiken via mobile. Wil je er het maximale uithalen? Dan raden we je aan om ook gebruik te maken van andere Adobe programma’s, zoals Photoshop, Dimension, Illustrator, XD, Animate en Fresco. Zo tover je de meest creatieve beelden tevoorschijn. Wij zeggen, probeer het zelf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is inPixio Photo Clip.