Stellar Phoenix Data Recovery downloaden

Per ongeluk waardevolle foto's, muziek, video's of documenten verwijderd? Dan is er een manier om deze bestanden terug te halen. Je kunt bijvoorbeeld het programma Stellar Phoenix Data Recovery voor Windows of Mac gebruiken.

Herstel verloren of verwijderde bestanden

Verwijderde bestanden van een harde schijf of extern opslagapparaat kunnen worden teruggehaald met dit programma. Nadat je op 'scan' hebt gedrukt, gaat het programma meteen aan de slag om verwijderde of verloren bestanden op te sporen. Je kunt alles in de lijst met zoekresultaten herstellen, of maar een selectie ervan. Een heel handige functie hierbij, is om alleen waardevolle bestanden te herstellen en terug te vinden. De ingebouwde zoekmachine past hier zelf de juiste filters op toe.

Bestanden effectief doorzoeken

Weet je zeker dat een bestand nog ergens te vinden is, maar geen idee waar? Dan is deze optie een uitkomst. Met de zoekfilters kun je meer dan 300 bestandstypen terugvinden. Hoe goed een bestand ook verstopt is, jij vindt het terug.

Smartphone herstel

Per ongeluk foto's van je telefoon verwijderd? Ook die zijn terug te halen! Sluit je apparaat aan op je computer, open Stellar Phoenix Data Recovery en voer een scan uit. Binnen no-time heb jij je verloren bestanden terug.

Kapotte harde schijven en externe opslagmedia redden

Heb je een defecte pen drive, harde schijf, geheugenkaart of camerageheugen? Sluit je apparaat aan op je computer, verbind het met Stellar Phoenix Data Recovery en herstel de data die er nog op stonden. Zo simpel is het.

Het gaat hier om een gratis preview van de software. Je kunt er enkele functies mee uitproberen en ben je tevreden? Dan kun je het programma aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is File Viewer Plus.