WinMend Registry Cleaner downloaden

WinMend Registry Cleaner is een krachtig en veilig programma om je register op te schonen en te optimaliseren. Het heeft vier verschillende functies: opschonen, optimaliseren, backuppen en plannen. De app analyseert efficiënt en grondig het systeem, waarbij het errors en foute data detecteert. Door deze veilig te repareren of te verwijderen, verbetert het automatisch de snelheid en prestatie van Windows. Daarnaast analyseert WinMend Registry Cleaner instellingen als je CPU, geheugen en schijven en past deze zo om Windows nog sneller te laten werken en opstarten.

Veilige scan

WinMend staat bekend als de meest veilige software die er is. Ze claimen zelfs dat ze nog nooit een klacht hebben ontvangen!

Uitgebreide scan

Tientallen scanopties en meer dan 10.000 data checkpoints maken WinMend Registry Cleaner het meest uitgebreide programma om je systeem te repareren en op te schonen.

Snelle scan

Het duurt maar enkele minuten om je hele Windows register te scannen.

Scans inplannen


Hoe meer software je download, op je computer werkt of surft, hoe meer data er worden verzameld. Het is dus logisch dat je register steeds voller komt te staan, waardoor op een gegeven moment het systeem niet lekker meer werkt. Door scans in te plannen, houd je je PC goed en snel draaiende.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NTFS Undelete.