AVS Document Converter downloaden

Wil je een document opslaan in een ander formaat, zodat je bijvoorbeed een PDF-bestand kunt bewerken in een tekstverwerker? Dan heb je hiervoor een speciaal converteer programma nodig.   AVS Document Converter is een van de snelste (gratis) programma's die er te vinden zijn om documenten te converteren.

Door de goed doordachte en gebruiksvriendelijke interface van AVS Document Converter, kan iedereen met het programma an de slag. Of je nu een beginner of gevorderde computergebruiker bent. De duidelijke knoppen geven meteen de functies weer, waardoor iedere converteer klus snel klaar is.

Hoe werkt AVS Document Converter?

Heel simpel. Open het programma en upload het bestand dat je wilt converteren. Het bestand wordt als preview getoond in het rechtse scherm. In het linkse scherm zie je alle mogelijkheden: converteer bestanden naar PDF, DOC, DOCX, image, HTML, ODT, RTOF, TXT en e-book. Bij sommige van de output formaten zijn er meerdere opties mogelijk, zoals bij 'image'. Hier kun je dan nog kiezen naar welk format je wilt exporteren (jpeg, png, tiff, etc.).

Handig is vooral dat je PDF bestanden naar DOCX kunt converteren. Zo kun je toch layout en teksten aanpassen van dit soort bestanden.

Belangrijkste functies van AVS Document Converter:
  • Bestanden converteren naar PDF, DOC, DOCX, image, HTML, ODT, RTOF en TXT
  • Converteer naar e-book formaat
  • Documenten beveiligen
  • Meerdere handelingent egelijk uitvoeren (batch)
  • Bestanden zippen
  • Opgemaakte documenten omzetten in HTML
E-book formaten:

E-readers worden steeds populairder! Heb jij er een en wil je een normale tekst op het apparaat zetten en lezen? Dan zal deze eerst moeten worden omgezet naar een e-book bestand, in dit geval e-pub. AVS Document Converter doet dit moeiteloos.

Documenten beveiligen:

Een van de grootste voordelen van AVS Document Converter: het beveiligen van belangrijke documenten. Stel wachtwoorden in, voeg watermerken toe of verwijder de toestemming om een bestand te printen, bewerken en kopiëren.

Documenten aanpassen voor het web:

Heb je een mooi opgemaakt document dat je graag wilt gebruiken op je website, in precies dezelfde opmaak? Dan zul je dit eerst moeten omzetten naar HTML, de codetaal die door websites wordt gebruikt. Door AVS Document Converter te gebruiken hoef je dit niet meer met de hand te doen, maar wordt dit helemaal automatisch voor je gedaan!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is M4V Converter Plus.