Vinted app downloaden

Koop en verkoop kleding online en draag Vinted voortaan altijd bij je met deze gratis Vinted download voor iOS en Android!

Wat is Vinted?

De website Vinted werd opgericht in 2008. Het bedrijf is van oorsprong Litouws, maar werd in 2016 overgenomen door Nederlander Thomas Plantenga. Ondertussen is Vinted in meer dan tien landen actief, waaronder Nederland en België. Vinted dient als online marktplaats voor de koop en verkoop van tweedehands spullen, met name kleding en toebehoren. Kortom, een simpel en sterk concept, dat ondertussen razend populair is.

  • Online marktplaats
  • Koop kleding & toebehoren van andere gebruikers
  • Eenvoudig zoeken op merk of type kledingstuk
  • Verkoop gratis je eigen kleding en bepaal je prijs
  • Foto’s maken en uploaden via Vinted app voor Android en iOS

Vinted app downloaden gratis

Wil je de Vinted app gratis downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je maakt je gratis Vinted account aan en kunt direct beginnen met shoppen. Of zet je eigen eyecatchers te koop en start met geld verdienen. Hoe werkt gratis Vinted app downloaden?

Kies het besturingssysteem (iOS of Android) en download Vinted app!

Hoe werkt Vinted?

Via Vinted.nl shop je de mooiste kleding van andere gebruikers. Bekijk de nieuwste artikelen of shop direct op categorie, zoals dames of heren, maar ook home en huisdieren. Je kunt tevens zoeken op populaire merken. Iets leuks gevonden? Sla op als favoriet, stuur een berichtje met een vraag over het item, doe een bod of koop direct.

Verkopen via Vinted.nl

Klaar om je kledingkast op te ruimen? Doe die pre-loved items de deur uit en maak iemand anders blij. Je houdt er nog een mooi zakcentje aan over. Via Vinted verkopen werkt super eenvoudig en is binnen enkele minuten geregeld.

  1. Maak foto’s van het artikel via de Vinted app
  2. Vul de omschrijving en informatie in en bepaal zelf de prijs
  3. Bij verkoop stuur je het artikel binnen 5 dagen naar de verkoper
  4. Koper bevestigt ontvangst van artikel & jij ontvangt je betaling!

Hoeveel kost Vinted?

Nu ben je misschien wel benieuwd hoe een platform als Vinted geld verdient, en wat jij als koper of verkoper dient te betalen. De koper neemt de verzendkosten voor de rekening, alsook een vast bedrag van €0,70 + 5% van de verkoopprijs van het artikel (inclusief de btw). De verkoper betaalt geen verkoopkosten. Wel kan verkoper er optioneel voor kiezen om items extra in de spotlights te zetten (via Wardrobe Spotlights of Item Bump), waarvoor ze een kleine bijdrage van 0,5 tot 5 dollar betalen.

Niet-goed-geld-terug-garantie voor kopers

Het is belangrijk dat je als koper na ontvangst van het item laat weten dat je het goed ontvangen hebt. Dit kan eenvoudig via de app. Mocht de order niet naar wens zijn, dan klik je op ‘Ik heb een probleem’. Indien je bestelling beschadigd is geraakt, niet aan de omschrijving voldoet of niet aangekomen is dan krijg je je aankoopgeld terug. Dit doe je binnen twee dagen, of bij Pro-verkopers binnen veertien dagen.

Start met verkopen en kopen via Vinted!

Enthousiast over Vinted Nederland? Wil jij net als duizenden anderen de leukste tweedehands items shoppen of een mooi zakcentje overhouden aan je eigen items? Uit Vinted reviews blijkt in ieder geval dat gebruikers super tevreden zijn. Wij zeggen, probeer het zelf en download de Vinted app!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Stocard – Klantenkaart app.