Gratis Films downloaden op internet

Films downloaden
Toegang tot oude, nieuwe en Nederlandse top films.
Popcorn

De deur uit om de nieuwste film te checken? Dat hoeft allang niet meer. Sterker nog: we downloaden tegenwoordig alle films gratis vanaf de bank. Oké, voor een zak popcorn moeten we dan nog wél even naar de supermarkt.

Films met Nederlandse ondertiteling

Het downloaden van films via internet is legaal in Nederland, zolang het voor eigen gebruik is. Downloaden.nl selecteerde een paar goede programma's waarmee je dit snel en gemakkelijk kunt doen. Er zijn verschillende manieren om gratis films met Nederlandse ondertiteling te downloaden.

Ik wil NU frostwire downloaden
Beschikbaar voor Windows, Mac OS X & Android!

Je kunt films downloaden op de volgende manieren:

Ik wil NU Spotnet downloaden
Beschikbaar voor Windows en Mac OS X!

Gratis films downloaden met Spotnet

Een gemakkelijke mogelijkheid om films van het internet te downloaden is via nieuwsgroepen. Het gebruiksvriendelijke programma Spotnet steekt er in deze categorie met kop en schouders bovenuit. Het is zeer compleet en met een paar drukken op de knop download je binnen no-time de nieuwste buitenlandse én Nederlandse films!

Dit zijn de voordelen van Spotnet:

  • Je hoeft geen programma's te downloaden, installeren of zoeken
  • Spotnet is legaal en wordt niet zomaar afgesloten door Stichting Brein
  • Je kunt aangeven dat je Nederlandse ondertiteling wilt

Gratis films van het internet via torrents?

Wil jij een film downloaden via Torrents op het internet? Dan is de gratis software Frostwire ideaal. Het programma heeft naast het binnenhalen van jouw favoriete films tal van mogelijkheden, zoals het synchroniseren met iTunes en andere apparaten in je WiFi-netwerk.

In de trein of ergens anders zin om een film te kijken? Naast Windows en Mac kun je Frostwire ook met Android gebruiken. Zo kun je zelfs op je tablet en telefoon gratis films met ondertiteling binnenhalen en deze direct bekijken. Wij zeggen downloaden en genieten van jouw filmmoment!