Jouw favoriete film of de nieuwste releases in een handomdraai bekijken!

Naar de bioscoop om de nieuwste films te checken? Soms is het heerlijk om even in de bioscoopzaal te ontspannen en van de film te genieten, maar het hoeft niet meer per se. Sterker nog: we kunnen tegenwoordig alle films gratis downloaden vanaf de bank. Oké, voor een zak popcorn moeten we nog wel even naar de supermarkt. 

Het downloaden van films via internet is legaal in Nederland, zolang het voor eigen gebruik is. Downloaden.nl selecteert een paar goede programma's, waarmee je dit gemakkelijk en snel kunt doen.

Frostwire - films met Nederlandstalige ondertiteling

Frostwire is een downloadprogramma dat gebruik maakt van torrents. Het is het meest gebruikte filesharing programma dat op dit moment op internet te vinden is en kan naast films ook gebruikt worden voor muziek, software en een aantal games. Frostwire heeft naast het binnenhalen van jouw favoriete films tal van mogelijkheden, zoals het sychroniseren met iTunes en andere apparaten in je WiFi-netwerk. 

Spotnet - films downloaden d.m.v. nieuwsgroepen

Geen programma downloaden, installeren of zoeken. Spotnet is een legaal, gebruiksvriendelijk programma dat voorloopt op andere downloadprogramma's wanneer het gaat om het downloaden via nieuwsgroepen. Het is een compleet programma die je de mogelijkheid biedt om binnen no-time de nieuwste buitenlandse én Nederlandse films te kijken. En niet onbelangrijk, je kunt aangeven dat je Nederlandse ondertiteling wilt. Hoe download je via nieuwsgroepen? Dat kun je hier vinden.