StickyNote downloaden

Vind jij het ook zo irritant dat heel je beeldscherm vol hangt met post-its? Of kun je simpelweg een handig geheugensteuntje gebruiken? Dan is StickyNote voor jou een echte uitkomst!

Wat is StickyNote?

StickyNote zijn digitale post-its. Niets meer, niets minder. Je schrijft een boodschap of notitie nu alleen niet op het bekende gele blokje, maar typt deze direct op de computer. Kies nog een leuke kleur, textuur of lettertype uit en 'plak' de notitie op je bureaublad.

Niet alleen bespaar je door het gebruik van StickyNote de aanschafkosten van ecte post-its, je helpt ook het milieu een beetje. Vanaf nu verbruik jij namelijk weer wat minder papier op kantoor of thuis.

Hoe werkt StickyNote precies?

Je kunt zo veel post-its op je scherm 'plakken' als je zelf wilt. Om te voorkomen dat je scherm dicht groeit, stapelt het programma 'de briefjes' op aan de zijkat van je scherm. Een van de grootste voordelen ten opzichte van papieren briefjes, is dat je nu ook weblinks en linkjes naar bestanden toe kunt voegen aan je notities. Heeft iemand anders ook jouw aantekeningen nodig? Dan kun je de post-it met één klik via e-mail versturen.

Handige functies van StickyNote:
  • Post-its op het bureaublad plakken, of bepaalde vensters en tabbladen
  • Post-its opstapelen, oprollen, verbergen
  • Manager functie
  • Herinneringen instellen
  • Houdbaarheidsdata aan notities geven
  • Notities beschermen met wachtwoorden

Kortom; StickyNote's is een ideale applicatie voor zowel zakelijke- als privégebruikers!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apache OpenOffice.