Typing Trainer downloaden

Wil jij aan je typevaardigheden werken? Dan zijn er online een hoop leuke en gratis programma's te vinden waarmee je dit kunt doen. Een van de betere is Typing Trainer: een gratis en compleet programma om je typevaardigheden te testen en te verbeteren.

Hoe werkt Typing Trainer?

Je begint met een een snelcursus van 45 minuten, waarmee je aan je typesnelheid en aantal juiste woorden per tekst werkt. Na een warming-up met leuke typespelletjes, is het mogelijk om je vaardigheden te analyseren. Het programma neemt onder andere het aantal woorden per minuut en de juistheid van de woorden onder de loep. De score wordt berekend aan de hand van het aantal teksten dat je hebt gemaakt. Voor elke goede test ontvang je een diploma en een gedetailleerd verslag. Deze verslagen en diploma's print je uit, zodat je een bewijs hebt van de gemaakte vorderingen.

Type Analyse met Typing Trainer

Type Analyse is een leuke extra die in het programma is verwerkt. Dit onderdeel meet je normale, dagelijkse typegedrag in andere programma's zoals Gmail of Microsoft Word en maakt hier een analyse van. Zo kom je erachter waar jouw verbeterpunten liggen en wat vaker fout gaat dan gemiddeld. Zodra Typing Trainer een beeld heeft van je vaardigheden, worden er speciale lessen (deze duren maar een paar minuten) samengesteld. Deze zijn helemaal afgestemd op jouw  persoonlijke niveau.

Als aanvulling op het programma van Typing Trainer, is het mogelijk om een online cursus te volgen. Deze neemt in totaal zo'n 5 uur van je tijd in beslag.

Typing Trainer in het kort:
  • Typevaardigheid testen en meten
  • Sneller en beter leren typen
  • Spelend leren

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bulk Rename Utility.