ooVoo Video Call downloaden

Gratis een videogesprek voeren met iemand aan de andere kant van de wereld kan tegenwoordig via vele platforms, zoals Skype en Viber. ooVoo is echter een nieuwe applicatie voor desktop, Android en iOS die betere kwaliteit belooft tijdens je videogesprek.

Geen onderbrekingen

OoVoo bestaat inmiddels al sinds 2007, maar heeft zich de laatste paar jaren veel verbeterd. De applicatie werkt nu met een zogenaamde SuperClear technologie. Het werkt via 4G, 3G, LTE en WiFi, zonder dat het voor een grote toename in je dataverbruik zorgt. De applicatie past de verbindingssnelheid automatisch aan, wat storingen en onderbrekingen moet voorkomen.

Groot videogesprek

Het verschil met onder andere Skype, is het aantal mensen waarmee je met ooVoo kan bellen. Waar je in Skype met 'slechts' 10 personen tegelijkertijd een videogesprek aan kunt gaan, biedt ooVoo de mogelijkheid om met zelfs 12 mensen op hetzelfde moment te praten!

Naast het voeren van gesprekken via het beeldscherm, is de app ook goed te gebruiken om te chatten en spraakberichten te sturen naar je vrienden over de hele wereld. Zelfs tijdens het bellen kun je onbeperkt gratis foto's, video's en sms'jes versturen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Linphone.