Nik Collection downloaden

Werk jij veel en graag met het programma Adobe Photoshop? Dan ben je vast veel tijd kwijt aan bepaalde handelingen en bewerkinge. Gelukkig heeft Google een mooie plug-in gebouwd die je heel vaak gaat gebruiken: Google Nik Collection.

Google Nik Collection

In Photoshop moet je nog steeds iedere bewerking handmatig en een voor een uitvoeren tot je bij het gewilde effect bent. Google Nik heeft deze handelingen gecombineerd, waardoor je ineens een effect over een foto kan leggen. De plug-in is te gebruiken voor Photoshop, Lightroom of Aperture.

Analog Efex Pro:

Experimenteer met de uitstraling van klassieke camera's, filmtypen en lenzen. Zo kun je foto's bewerken op de 'traditionele' manier en effecten gebruiken die zijn geïnspireerd op vintage camera's. Er zijn tien verschillende toolcombinaties om effecten toe te passen, of gebruik de camerakit om je favoriete analoge functies te combineren. Verder is het mogelijk om dezelfde verwerkingstechniekente gebruiken als in een doka. Met de controlepunten kun je een effect heel specifiek toepassen of verwijderen zonder ingewikkelde lagen of maskers in te stellen.

Silver Efex Pro:

De verbeterde zwart-witopties helpen je snel fantastische resultaten te bereiken. Profiteer van tools zoals dynamische helderheid, zacht contrast, witversterking, zwartversterking en de geavanceerde korrel-engine. Boots bijna twintig populaire ouderwetse filmtypen na, voeg afwerkingseffecten zoals toners en kaders toe en verfijn je foto voor prachtige zwart-witresultaten. Silver Efex Pro geeft je de controle over het volledige proces. De ingebouwde geschiedenisbrwoser laat je alle effecten proberen en op ieder gewenst moment weer ongedaan maken.

HDR Efex Pro:

Profiteer van het volledige potentieel van HDR-fotografie, van natuurlijke tot artistieke effecten. Haal highlights terug die verloren zijn gegaan, breek schaduwen open en pas de kleurtonen aan om een perfect natuurlijke en gebalanceerde foto te maken zoals jij die voor ogen hebt. Met een unieke combinatie van voorinstellingen zit je met één klik in de goede richting. Kies een stijl die je interessant lijkt en pas de details aan om er je eigen stempel op te drukken.

Dfine:

Verbeter je foto's met ruisvermindering die speciaal is toegespitst op je camera. Gebruik alleen ruisvermindering voor de gedeelten waar dat nodig is, zodat in de rest van je foto zo veel mogelijk details behouden blijven. Met controlepunten kun je ruis selectief verwijderen zonder maskers te gebruiken.

Color Efex Pro:

Een uitgebreide serie filters voor kleurcorrectie, retoucheren en creatieve effecten. Combineer de 55 Color Efex Pro-filters naar behoefte voor een unieke look. Je kunt je favoriete combinaties opslaan en dezelfde look met één klik toepassen op andere foto's. Met de controlepunten worden filters nog effectiever. Je kunt verschillende filters toepassen op specifieke delen van je foto om elk onderdeel op zijn mooist naar voren te laten komen.

Viveza:

Je kunt heel precies kiezen waar verbeteringen worden toegepast zonder ingewikkelde selecties of laagmaskers te gebruiken. De wijzigingen die je aanbrengt, vloeien automatisch en natuurlijk over in je foto's, met spectaculair resultaat. Met de gebruiksvriendelijke schuifregelaars kun je helderheid, contrast, verzadiging, schaduwen, rood-, groen- en blauwfilter, kleurtoon en warmtegloed aanpassen. Met de unieke structuuroptie kun je texturen en details accentueren zonder ongewenste artefacten of halo's.

Sharpener Pro:

Versterk subtiele details en texturen om je foto's een eigen uitstraling te geven. Met de tools voor structuur, lokaal contrast en focus heb je verschillende mogelijkheden om verscherping creatief toe te passen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Krita.