Project Timer downloaden

Project Timer is een handig, klein en gratis programma dat vooral wordt gebruikt door mensen die aan projecten werken. Het kan namelijk heel handig tijdsregistraties maken. Zo houd je zonder problemen je uren bij!

Uren registeren met Project Timer

Project Timer is een eenvoudige maar zeer handige Windows applicatie, die op de achtergrond draait en te openen is via de taakbalk.

Door iedere activiteit een kleur toe te kennen, is het altijd meteen duidelijk hoeveel tijd je ergens al aan hebt besteed. Daarnaast leveren verschillende klussen ook andere vergoedingen op. Project Timer houdt daarom ook bij hoeveel je al hebt verdiend met een bepaalde activiteit.

Hoe werkt Project Timer?

Je kunt de data van je tijdsregistratie in rapporten die je download via je browser, of importeert in Excel. Zo is het geen probleem om deze informatie te back-uppen, te comprimeren in een gezipte map of te mailen.

Ga je voor de Pro versie van Project Timer? Dan kun je ook de uren en kosten die zijn gemaakt door je collega’s of mede-freelancers importeren.

Ook naderhand gegevens nog bijwerken is geen probleem. Dit doe je handig via het administratie venster. Hier kun je activiteiten bewerken (bijvoorbeeld toevoegen of verwijderen van uren), maar ook activiteiten toevoegen of juist als ‘klaar’ markeren

Waarom Project Timer downloaden?
  • Eenvoudige, heldere interface
  • Makkelijk te bedienen via de taakbalk
  • Uren en kosten van activiteit bijhouden
  • Verschillende taken aanwijzen, zoals ‘werk’ of ‘studie’
  • In de betaalde versie ook facturen aanmaken
  • Handig voor freelancers, kleine bedrijven, vrijwilligers, studenten, etc.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Wunderlist.