Remember the Milk downloaden

Remember the Milk is een slimme taken-app voor drukke mensen.

Maak jij aan het begin van de dag ook allerlei lijstjes in je hoofd? Het vuilnis moet worden buiten gezet, je moet nog melk halen, de bedden moeten worden verschoond, er moet nog een memo de deur uit, de kinderen moeten een extra dag naar de opvang…. Het lijken taken die je wel eventjes onthoud of die het niet waard zijn om op te schrijven, maar toch heb je er geen een af kunnen ronden aan het einde van de dag.

Een oplossing hiervoor is de innovatieve app en software ‘Remember the Milk’.

Remember the Milk is snel

Taken toevoegen aan deze app gaat supersnel. Je kunt namelijk de eigenschappen (datum, prioriteit, herhaling, etc) van een taak in één regel invoeren.

Vervolgens zie je in een duidelijk overzicht al je taken staan. Heeft een taak extra aandacht of iets opvallends nodig? Dan kun je deze indelen in een categorie, zodat het meteen duidelijk is war het om gaat. Geef ‘collegegeld betalen’ bijvoorbeeld de tag ‘rekening’, zodat het meteen duidelijk is wat er wordt bedoeld.

Taken opdelen en verdelen

Bestaan een taak uit meerdere handelingen, zoals het plannen van een verjaardagsfeest? Dan kun je subtaken hieronder hangen. En je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Je kunt namelijk ook je familieleden (of clubleden, studiegenoten, collega’s, vriendinnen) een verantwoordelijkheid toebedelen. 

Andere handige functies van Remember the Milk:
  • Slimme lijsten raadplegen (alle prioriteiten, of enkel uitgestelde taken)
  • De app synchroniseert met al je apparaten
  • Zoeken naar een taak
  • Apps voor computer, tablet, smartphone en je browser
  • Werkt samen met Gmail, Google Calendar, Twitter, Evernote en meer
  • Overal taken toevoegen, bv. met een e-mail of een tweet

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Any.do.