Wunderlist downloaden

Chaos in je hoofd: iedereen heeft er wel eens last van. Wat waren die paar boodschappen nu die je mee moest nemen? En wie had je ook alweer beloofd terug te bellen vandaag? Wunderlist is een gratis app programma die alles voor je op een rijtje zet. Een echte aanrader!

Dit zijn een paar van Wunderlist's functies:
  • Lijsten maken en delen
  • Chatten over taken
  • Foto's, PDF en presentaties toevoegen aan taken
  • Taken delegeren en werk delen
  • Maak handige mappen aan voor overzichtelijkheid

Maak verschillende lijsten voor verschillende taken. Vink de eieren en de broccoli af op je boodschappenlijst, of die belangrijke mail in je werkmap. Je bekijkt in het overzicht gemakkelijk welke taken er voor vandaag staan en welke urgentie hebben. De mogelijkheid om verschillende lijsten te maken en deze te sorteren, maakt deze app net wat uitgebreider dan ToDoList.

Perfecte synchronisatie

Wunderlist is een simpele, maar vooral stijlvolle app. Het is zowel voor Mac, Windows én Android en iOS te downloaden, dus je mag naadloze synchronisatie verwachten. Heel handig, zo is je taakbeheer overal up-to-date.

Je deelt taken niet alleen met je eigen apparaten: Wunderlist is juist ook ideaal om je to-do lijst met vrienden en familie te delen. Hierover kun je met ze chatten en eventueel taken, zoals de boodschappen doen, delegeren.

Met Wunderlist kun je ook publieke lijsten aanmaken. Zo worden jouw krabbels een openbaar notitieblok die je met de wereld, of alleen een select groepje vrienden deelt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Vitamin R.