5KPlayer downloaden

We nemen tegenwoordig geen genoegen meer met minder dan HD kwaliteit. Zo ook als we een film kijken op onze laptop. De gratis download 5KPlayer is een topper onder de HD videospelers. Vooral de optie om video en muziek te streamen naar een ApleTV via AirPlay - Apple's eigen casting mogelijkheid - is erg handig! 5KPlayer is hier gratis te downloaden voor Windows en Mac!

Kenmerken van 5KPlayer:
  • Speelt HD video's af
  • Speelt audioformaten AAC, APE, FLAC en MP3 af
  • Online radiozenders afspelen met 5KPlayer
  • Beeldscherm iPhone of iPad opnemen
  • YouTube filmpjes rippen
  • Videobeelden streamen via AirPlay
  • Gebruik 5KPlayer als mediabibliotheek

5KPlayer is een prima videospeler voor 4K, 5K en 1080p high definition video's. Daarnaast speel je er ook gemakkelijk audio in meerdere formaten mee af. De player is erg gemakkelijk in gebruik. Zo krijg je in het strakke en stijlvolle basismenu duidelijke knoppen te zien. Je kiest hier voor muziek, video, DVD, radio, YouTube of Airplay.

Airplay en live radio met 5KPlayer

Bij de opties muziek, video en DVD kun je vanzelfsprekend high definition audio en beeld afspelen. Wil jij je favoriete radio integreren in 5KPlayer? Voer dan de URL in van je radiozender en luister live via 5KPlayer. Ook kun je direct video's op YouTube (en Vimeo, etc.) bekijken én downloaden via 5KPlayer. Heb je een AppleTV? Dan kun je via AirPlay je favoriete films en series op de televisie kijken!

Mediabibliotheek

Je verzameling aan films, series en andere media wordt waarschijnlijk alleen maar met de dag groter. Hoe organiseer je nu alles op een makkelijke manier, zodat je snel die ene aflevering van Game of Thrones aan kan zetten? Ook hier kan 5KPlayer je mee helpen! Maak handige playlists aan en aan de hand van de album- en coverart zie je meteen wat je aanzet.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SnagFilms.