Blendle downloaden

Onbeperkt online tijdschriften en krantenberichten lezen én luisteren? Op Downloaden.nl kun je een gratis account voor Blendle aanmaken!

Blendle voor Mac, Windows, iOS en Android

De app Blendle verzamelt alle kranten en tijdschriften op één plek. Je leest onbeperkt je favoriete lifestyle topics, opiniestukken en laatste updates uit de grote Nederlandse kranten. Bovendien kun je via de functie Blendle Audio ook nieuwsberichten laten voorlezen.

  • Meer dan 100 titels
  • Nationale, regionale en internationale tijdschriften en kranten
  • Lezen én gesproken nieuwsberichten
  • Krantencredits voor gesloten artikelen
  • Via browser en Blendle app
  • Geen advertenties

Blendle downloaden gratis

Zie je het lezen en beluisteren van al die titels wel zitten? Overweeg dan om een Blendle abonnement te nemen. Maar voordat je dat doet, gebruik je natuurlijk eerst de Blendle download van Downloaden.nl. Hiermee krijg je namelijk vrijblijvend toegang tot een gratis proefperiode van veertien dagen. Hoe werkt gratis Blendle downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Blendle voor iOS, Blendle voor Android of Blendle voor PC of Mac.
  3. Open Blendle via browser of in de app.

Blendle gratis gebruiken kan twee weken vrijblijvend en gratis. Enkele dagen voor afloop van de proefperiode ontvang je een herinnering, waarbij je zelf kunt kiezen of je een abonnement op Blendle afsluit voor €9,99 per maand.

Hoe werkt Blendle?

Met Blendle heb je tijdschriften en kranten op één plek. Via de handige interface krijg je alvast aanbevelingen op basis van je eerdere zoekopdrachten. Blendle weet wat jij interessant vindt en past daar de aangeboden content op aan. Ben je echter eens op zoek naar totaal iets anders? Of dat nu gaat om een roddelblad of modetijdschrift, je zoekt in detail naar artikelen in je favoriete (vak)blad!

Blendle Audio

Of je nu in de auto zit, aan het koken bent of op de loopband staat, met Blendle luister je altijd naar je favoriete stukken. Erg handig wanneer je druk bent. Er wordt gebruik gemaakt van professionele stemmen. Tijd om te slapen? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod Bedtime Stories.

Krantencredits

Sommige nieuwsberichten zitten helaas achter een extra betaalwand. Daar is niets aan te doen, omdat deze kranten zelf ook een fee vragen voor het lezen van hun krant. De prijzen gaan vanaf circa €0,25 per artikel. Is dit het geval, dan zie je dit altijd duidelijk aangegeven staan. Vooraf moet je krantencredits kopen om van deze functie gebruik te maken.

Blendle Premium heeft een hele slimme oplossing bedacht om jou niet onnodig te laten betalen. Heb je namelijk een artikel gekocht en sluit je dat binnen 10 seconden weer af, omdat je erachter kwam dat het toch niet relevant genoeg voor je is? Dan kun je je credits terugkrijgen.

Start met Blendle

Blendle kun je zowel gebruiken in de browser als via de Blendle app. Wil je het gemak zelf eens proberen en Blendle gratis downloaden? Maak dan nu je account aan en start met gratis online lezen en luisteren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Tubi TV.