ApowerRecover downloaden

Alle data die op je computer staan, va e-mails tot foto’s, kunnen makkelijk verloren gaan. Denk aan per ongeluk verwijderen, formatteren, virus infecties en andere onhandige acties. ApowerRecover kan jou helpen om deze data weer terug te halen.

Data terughalen met ApowerRecover

ApowerRecover is een handig programma om allerlei verloren bestanden op een Windows PC of Mac terug te halen. Het maakt niet uit of de bestanden nu stonden op de harde schijf, een externe harde schijf, geheugenkaart, digitale camera, camcorder of USB-stick.

Het programma biedt drie opties om te helpen verloren bestanden op een slimme manier te herstellen. Als je nog weet waar je bestanden zijn opgeslagen, kun je deze locatie meteen kiezen en zo de bestanden terughalen. Als je het niet meer weet, kun je ApowerRecover de hele computer laten scannen om ze te vinden.

Is zelfs de partitie niet meer te vinden? Dan kun je je een complete schijf doorzoeken om de gegevens te herstellen. Er is zelfs de mogelijkheid tot een ‘diepe scan’, die sowieso de benodigde bestanden weer vindt. 

Gebruiksvriendelijk programma

In tegenstelling tot veel andere dataherstel programma’s, is ApowerRecover zeer gebruiksvriendelijk. Alle functies zijn meteen duidelijk en je ziet meteen waar en hoe je een scan moet uitvoeren. Tijdens het scanproces kun je ieder moment pauzeren, verder gaan of helemaal stoppen. Wanneer de scan klaar is, zie je in een groot scherm alle resultaten. Hieruit kies je wat herstelt mag worden. Dit bespaart ruimte, want niet alle bestanden komen tegelijk terug op je harde schijf te staan. 

ApowerRecover kan de volgende gegevens terughalen:
  • Foto’s
  • Documenten
  • Audio
  • Video
  • Archieven
  • E-mailsEn meer!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AOMEI Backupper.