Auslogics Disk Defrag downloaden

Auslogics Disk Defrag kun je heel gemakkelijk en gratis je schijven defragmenteren. Al meer dan 11 miljoen mensen gebruiken dit programma! Door met Auslogics je schijven te defragmenteren, zal je computer een stuk sneller zijn!

Wat is defragmenteren?

Defragmenteren komt erop neer dat bestanden op een schijf van een computer weer netjes worden geordend. Na verloop van tijd worden bestanden namelijk in steeds kleinere stukjes gehakt en verspreid over de harde schijf opgeslagen. En dit kost jou schijfruimte!

Fragmentatie (versnippering) ontstaat als er bij het schrijven van een bestand niet voldoende aaneengesloten vrije ruimte op de harde schijf is om alle gegevens achter elkaar te kunnen opslaan. Het bestand wordt dan opgedeeld en verspreid over lege plekken op de harde schijf opgeslagen.

Waarom Auslogics Disk Defrag downloaden?

Het probleem:

Je computer wordt steeds langzamer en werkt niet meer zo fijn als de eerste dag je 'm kocht. Simpele taken als bestanden openen duren ontzettend lang, waardoor jij naar een schermpje zit te staren tot je computer eindelijk werkt.

Oplossing:

Met een druk op de knop gaat Auslogics Disk Defrag aan de slag om de bestanden op jouw harde schijf te defragmenteren. De plaatsing van bestanden wordt geoptimaliseerd en compacter gemaakt, waardoor je de hoogst mogelijke vrije schijfruimte krijgt.

  • Supersnelle defragmentatie engine
  • Aanzienlijk meer vrije schijfruimte
  • Defragmenteren van enkele bestanden of mappen
  • Speciaal ontwikkelde algoritmes
  • Disk error check en repartie
  • Automatische defragmentatie

Dit programma is in het Engels. Vind je dat niet handig? Kies dan voor het Nederlandstalige Defraggler.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FlashFXP.