Bulk Crap Uninstaller downloaden

Het programma Bulk Crap Uninstaller verwijdert in één keer diverse programma's en Windows Store-apps. Hierbij wordt voor een complete de-installatie gezorgd, iets wat via het reguliere programmabeheer van Windows nog wel eens mislukt. Op deze manier ben je snel en voor eens en voor altijd van ongewenste programma's af.

Hoe werkt het?

Als het programma klaar is met het verwijderen van geselecteerde apps en software, wordt er nog een scan uitgevoerd op overgebleven bestanden. Gevonden? Dan wordt dit restje ook nog door Bulk Crap verwijdert. Resultaat: een brandschone computer. Denk je dat er toch nog wat over is gebleven? Dan kun je via het programma externe software als Ccleaner gebruiken. 

Start-up manager

De snelheid van je computer is al een heleboel geholpen bij het verwijderen van de zogenaamde 'junkware'. Maar voor echte optimale prestaties, zit er een start-upmanager in Bulk Crap Uninstaller verwerkt. Je kunt hiermee instellen welke programma met Windows mee opstarten. Hoe minder programma's dat zijn, hoe sneller je computer is!

Voordelen:
  • Meerdere programma's tegelijk verwijderen
  • Grondige schoonmaak van je PC
  • Verwijdert ook hardnekkige programma's uit bv de Windows Store
  • Met start-up manager
  • Geheel gratis

Je PC was nog nooit zo schoon en snel!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Slitheris Network Scanner.