DriverEasy downloaden

Mist jouw computer drivers? Of wil je jouw drivers graag up-to-date houden? De gratis software DriverEasy vervult deze twee taken zonder moeite. Met dit programma zorg je dat je PC optimaal werkt en dat er geen drivers ontbreken of verouderd zijn.

Wat doet DriverEasy?
  • Toont systeeminformatie van je PC
  • Scant op verouderde drivers en missende drivers
  • Gratis en professionele editie

DriverEasy werkt erg gemakkelijk. Start het programma op en klik op de knop Scannen. Vervolgens zal de gratis software jouw computer doorzoeken met betrekking tot hardware, besturingssysteem, RAM geheugen, processoren en het moederboard. Vervolgens maakt DriverEasy een helder overzicht van de bestaande data en hoe de drivers ervoor staan.

Zo kan het zijn dat er drivers missen, maar drivers kunnen ook verouderd zijn. DriverEasy doet een zeer grondige scan, wat zeker een pluspunt is van deze software. Je krijgt binnen enkele minuten een uitgebreid overzicht van de gescande onderdelen.

Naast de gratis versie die je hieronder kunt downloaden, is er ook een Professional edition. Met deze betaalde software kun je ook back-ups maken van je driver, deze herstellen en ze deïnstalleren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Amigabit Data Recovery.