Eraser downloaden

Eraser is een geavanceerd veiligheidsmiddel voor Windows. Je kunt er namelijk gevoelige data compleet mee van je harde schijf verwijderen, door deze te overschrijven met bepaalde datapatronen.

Waarom zou je Eraser gebruiken?

De meeste mensen hebben wel wat data die ze niet zomaar met anderen zouden willen delen: wachtwoorden, persoonlijke informatie, geheime documenten via het werk, financiële gegevens, zelf geschreven gedichten en ga zo maar door.

Waarschijnlijk heb je wat van deze informatie op je computer gezet, zodat je er makkelijk en meteen bij kunt. Maar er komt een tijd dat je dit wilt verwijderen en als je dat handmatig doet, blijft er altijd wat over. Dat komt omdat het besturingssysteem alleen de snelkoppeling naar de informatie verwijderd. Maar hackers of mensen die erop gebrand zijn om persoonlijke informatie over jou te weten te komen, kunnen er binnen enkele seconden bij.

Maar niet als je Eraser gebruikt! Deze software verwijdert gevoelige informatie zo grondig, dat zelfs geavanceerde programma's als Disk Drill de data niet meer terug kan vinden.

Functies:
  • Mappen en schijven compleet wissen
  • Nederlandstalig
  • Verwijdert achtergebleven informatie
  • Schoonmaak inplannen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PerfectDisk Free Defrag.