Fast Finder downloaden

Hoe langer je je smartphone gebruikt, hoe meer bestanden en apps je verzamelt. En dan is het soms lastig zoeken naar wat je nodig hebt. Door Fast Finder te gebruiken, heb je alles binnen een paar seconden in je scherm staan.

Wat is Fast Finder?

Ook al Fast Finder een simpele app, hij maakt je leven een stuk eenvoudiger. Vergelijk het met Windows Verkenner of Finder: door de eerste paar letters van datgene dat je zoekt te typen, komen er meteen suggesties in beeld. De app bestaat uit niets meer dan een zoekbalk die opduikt zodra je de app opent. Contactpersonen, apps, bestanden – je hebt het nu altijd binnen handbereik!

Mogelijkheden

Door de eenvoud van de app, is er ook weinig om zelf aan te passen. Er is wel de keuze tussen een donker of lucht thema en ook stijlen en icoontjes zijn zelf in te stellen. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde typen bestanden uit te sluiten van zoekopdrachten.

Tips van de makers

De knappe koppen achter Fast Finder geven zelf nog een tip om het meest uit de app te halen: Gebruik je apps als Nova Launcher of Action Launcher? Dan kun je zelf handgebaren of acties instellen voor bepaalde handelingen. Wijs één zo’n gebaar toe (voorbeelden: veeg over je homescreen, een dubbele tik) aan Fast Finder en je vindt nog sneller datgene naar waar je op zoek bent.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Eraser.