Filehippo App Manager downloaden

Ben je het helemaal zat twintig verschillende programma's langs te moeten om van elk de laatste updates te downloaden? Met Filehippo App Manager zie je in één oogopslag welke programma's updates bezitten en zorgt ervoor dat je programma's altijd over de laatste softwareversie beschikken.

Filehippo App Manager is een klein, handig en gratis programma dat binnen enkele seconden kan zien of er nieuwe versies van door jou geïnstalleerde programma's bestaan. Hij toont deze dan ook gelijk aan je, zodat je weet wat er te updaten is. Met de laatste update van Filehippo is het nu ook mogelijk om vanuit het programma zelf de updates te laten downloaden en installeren.

Wat doet Filehippo App Manager:
  • Checkt je software versies
  • Geeft melding van een update
  • Direct updates downloaden vanuit het programma

Een ander voordeel van Filehippo App Manager is dat het maar een heel klein programmaatje is, die weinig van je pc vraagt. Je kunt het tijdstip van de scan zelf instellen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Je hebt er dus geen omkijken naar tot het moment dat jij besluit de updates te installeren.

Je kunt ook zelf instellen welke bestandsmappen je gescand wilt hebben. Als jij je belangrijke software op een niet-standaard plek geïnstalleerd hebt kan Filehippo App Manager nog steeds gebruikt worden. Filehippo App Manager herkent echter niet gegarandeerd ál je software. De lijst wordt nog altijd actief uitgebreid. Wat nu nog niet herkent wordt kan in de toekomst dus nog altijd aan de lijst toegevoegd worden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is CleanMyMac.