Flexible Renamer downloaden

Flexible Renamer is een gratis applicatie om bestanden en mappen te hernoemen. Dat kan per individueel bestand of map, of voor meerdere tegelijk.

Hoe werkt het?

Flexible Renamer kan bestanden of mappen hernoemen door deze te kopiëren, vervangen, vertalen, verplaatsen, herordenen en door letters, nummers of karakters toe te voegen. Verder ondersteunt het Unicode, waardoor je makkelijk Japanse, Chinese, Koreaanse, Nederlandse en Franse bestandsnamen aan kunt passen.

Je hoeft Flexible Renamer niet te installeren, maar draait meteen als je het aanklikt. Het programma maakt gebruik van dezelfde interface als Windows, waardoor het vertrouwd en makkelijk werkt.

Hoe werkt het?

Flexible Renamer heeft 3 kolommen. In de meest linkse, zie je de mappen zoals je in Windows Verkenner gewend bent. In de middelste kolom kun je commando's en opdrachten geven om bestanden of mappen te hernoemen. Zo kun je bepaalde letters uitsluiten of juist toevoegen, vertalen, cijfers toevoegen, etc. In de meest rechtste kolom zie je vervolgens een bestandslijst met oude en nieuwe namen en andere informatie.

Een andere fijne functie van Flexible Renamer is dat je tags aan bestanden kunt toevoegen. Zo zijn deze makkelijker te vinden en kun je je bibliotheek naar eigen wensen organiseren en beheren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Genie Backup Manager Home .