Genie Backup Manager Home downloaden

Genie Backup Manager Home is een krachtige backup oplossing voor thuisgebruikers.

Een backup maken van een computer wordt vaak vergeten, maar is zeer belangrijk! Zo kun je altijd bij je gegevens in geval van diefstal of een crash. Na een zeer eenvoudige en snelle installatie maak je met Genie Backup Manager Home binnen no time een complete backup van je computer.

Backup mogelijkheden met Genie Backup Manager Home 

Genie Backup Manager Home biedt de mogelijkheid voor een volledige of incrementele backup. Een volledige backup zal een complete kopie van je schijven maken, een incrementele backup slaat alleen de veranderen sinds de vorige backup op.

Daarnaast kun je kiezen voor het backuppen van losse bestanden en mappen en losse onderdelen van MS Outlook, register- en Windowsinstellingen. Zo spaar je een hoop ruimte en duurt de backup niet al te lang, terwijl je wel de belangrijkste documenten hebt veilig gesteld. Wil je nog meer opslagruimte besparen, of de backup mee kunnen nemen op een kleine USB-stick? Genie Backup Manager Home biedt verschillende compressiemogelijkheden. 

Om backups extra te beveiligen, kun je ervoor kiezen om deze te beveiligen met een wachtwoord of te coderen.

Recovery & Restore

Ben je bestanden kwijt van je harde schijf? Het herstellen en terug plaatsen van deze bestanden is een fluitje van een cent als je regelmatig een backup maakt.

  • Kies in het hoofdmenu voor terugzetten
  • Selecteer het laatste backup bestand
  • Kies voor het terugzetten van individuele of alle bestanden

Backup schema & rapportages

Naast het maken van een handmatige backup, kun je ook periodieke backups instellen. Zo weet je zeker dat belangrijke mappen en bestanden zijn veilig gesteld en hoef je hier niet altijd aan te denken. Kies voor backups die om de paar minuten/uren, dagen, weken of maanden worden gemaakt. Ook beschikt de software over een optie om te backuppen wanneer je computer niet is aangemeld.

Ben je tevreden over dit product? Dan vraagt het programma na een gratis proefperiode van 30 dagen of je een abbonement af wilt sluiten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Wise Registry Cleaner Free.