IObit PCtransfer downloaden

IObit PC Transfer is een transfer assistent. Handig als je een nieuwe computer aanschaft, of upgrade naar een nieuw besturingssyteem.

Beveiligen

Het is ongelooflijk vervelend als je data en vertrouwde instellingen mist als je aan het upgraden bent of van computer wisselt. PCtransfer kan makkelijk en veilig belangrijke documenten, internetbladwijzers, instellingen, foto's, je Skype chatgeschiedenis en e-mails verplaatsen naar een nieuw Windows systeem. Zo kun je op de vertrouwde manier verder waar je gebleven was, maar dan op een nieuwer en sneller systeem.

Back-ups overzetten

Moet je echt veel bestanden verplaatsen? Dan kun je via IObit PC Transfer ook back-upprogramma's van derden gebruiken om je data over te zetten.

Hoe gebruik ik het?

Wanneer je de data hebt geselecteerd die je mee wilt nemen naar je nieuwe systeem, kies je voor de knop 'Back-up'. Deze back-up sla je op, op een externe harde schijf of USB-stick. Bij de nieuwe Windows installatie download je eerst IObit PCtransfer en kies je in de software voor de optie 'Restore'. Hierna worden je bestanden keurig op dezelfde plek terug gezet.

  • Veilig gegevens overzetten
  • Met 1 klik data synchroniseren
  • Draagbaar: geen installatie nodig
  • Makkelijk in gebruik
  • Compleet gratis

Wil je toch liever een reservekopie maken van je complete Windows installatie, kies dan voor Syncback.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Lazesoft Recovery Suite.