MRU-Blaster downloaden

MRU-Blaster is een programma dat gemaakt is voor maar één taak: het vinden en uitwissen van MRU (most recently used = kortst geleden gebruikt) lijsten op je computer. 

Waarom MRU-Blaster downloaden?

MRU lijsten bevatten nogal wat privacygevoelige informatie. Denk aan de namen van bestanden, de locatie waar je ze hebt opgeslagen, welke programma’s je voor het laatst hebt gebruikt. Deze soort lijsten staan door heel het register en worden eigenlijk voor ieder bestand aangemaakt. 

Als een cybercrimineel of kwaadwillende deze lijsten bekijkt, weten ze precies welke bestanden je hebt geopend, opgeslagen of bekeken en wat de bestandsnaam was. Heb je een aantal documenten op je computer staan die in verband met je werk echt niet in andere handen mogen vallen? Dan is het een grote aanrader om MRU-Blaster te downloaden!

Rotzooi opruimen

Door MRU-lijsten te verwijderen, bescherm je niet alleen je privacy, maar houd je ook je register en computer schoon. MRU-Blaster kan tot wel 30,000 verschillende MRU’s opsporen en verwijderen! Het zal je dus niet verbazen dat dit bij kan dragen tot een stuk snellere computer en meer vrije schijfruimte.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SnailDriver.