Netgate Registry Cleaner downloaden

Netgate Registry Cleaner ruimt het register op, kan defragmenteren en verwijdert overbodige bestanden en gebruiksdata van je computer. En hier krijg je dan een supersnelle en zo goed als nieuwe computer voor terug! Je kunt nu bij ons een gratis free trial downloaden.

Maar er is meer te vinden in dit programma. Het doel van Netgate Registry Cleaner is een snelle computer en dat kun je door meer meerdere processen bereiken. 

Start-up Manager

Daarnaast zit er een 'Start Up Manager' in Netgate Registry Cleaner ingebouwd. Je kunt daarmee zelf instellen welke progragramma's er met Windows opstarten. Hierdoor kun je het opstartproces aanzienlijk versnellen. De computer hoeft namelijk minder te verwerken en berekenen als er minder programma's hoeven te worden aangezet.

Uninstall Manager en overbodige bestanden verwijderen

Met de standaard applicatie van Windows om programma's en apps te verwijderen, kom je een heel eind. Maar 'foute' programma's, vaak ad- en spyware, laten zich niet zomaar verwijderen. Daar heb je grover geschut voor nodig, bijvoorbeeld de Uninstall Manager van Netgate Registry Cleaner.

Verder kun je geplande scans instellen, waarbij je computer wordt afgezocht op overbodige bestanden en deze worden verwijderd.

Dit ziet Netgate Registry Cleaner als overbodige bestanden:
  • Onjuiste bureaublad iconen
  • Onjuiste StartMenu items
  • Caches van verschillende webbrowsers
  • Tijdelijke gebruikersbestanden
  • Prullenbak
  • Java Cache

Nog niet overtuigd? Wellicht pas WinMend Registry Cleaner beter bij je!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is TweakNow RegCleaner.