PC Health Advisor downloaden

PC Health Advisor is een sterk, alles-in-een programma om de status van je computer te checken en waar nodig aan te pakken. En dat allemaal met een Nederlandstalige interface! Je kunt nu bij ons een gratis eerste scan downloaden. Wil je je computer ook repareren? Dan kun je het volledige programma aanschaffen!

Hoe ziet er eruit?

Het grote hoofdscherm heeft een aantal opties, waarvan 'klik hier voor scan' toch wel de belangrijkste is. Door op deze knop te drukken, wordt er een compleet rapport samengesteld over de toestand van je PC. Vervolgens kun je alles in één keer repareren en verwijderen, of je kiest er voor om maar bepaalde onderdelen aan te pakken.

Wat doet PC Health Advisor?

Als je je computer vaak en intensief gebruikt, hopen allerlei bestanden zich op. Deze zorgen ervoor dat je computer trager wordt en dat er steeds minder vrije schijfruimte beschikbaar is. Schijfruimte die niet wordt ingenomen door mooie vakantiefoto's of belangrijke documenten, maar door overbodige en identieke bestanden. Zonde. Ook slibt het register langzaam dicht en verzamel je na verloop van tijd een hoop troep. PC Health Advisor spoort al deze 'problemen' op en geeft je oplossingen om er wat aan te doen. Bijvoorbeeld door alle overbodig bestanden met een klik te verwijderen. Zo breng je errors tot een minimum, wordt je privacy beschermt en wordt je computer weer sneller.

De belangrijkste functies:
  • Register opschonen
  • Verwijdert junkfiles
  • Defragmenteren
  • Scans inplannen en automatisch bestanden opruimen
  • Nederlandstalig

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Picture Doctor.