Redo Backup & Recovery downloaden

De meest eenvoudige manier om gegevens terug te halen of een back-up te maken is met het gratis programma Redo Backup & Recovery. 

Redo Backup & Recovery is vooral erg handig in tijden van een gecrashte computer, of als je het slachtoffer wordt van een ransomware aanval. In beide gevallen zijn je gegevens niet meer toegankelijk via de 'normale weg'. Maar als je een goed backup programma hebt geïnstalleerd, is er niet zo heel veel aan de hand. Je kunt dan namelijk via een omweg gewoon bij je bestanden!

Hoe werkt Redo Backup & Recovery?

Download Redo Backup & Recovery en brand het programma als ISO-bestand op een CD. Start hierna de (gecrashte) computer weer op, terwijl de CD met het programma in de lezer zit.

Je krijgt nu een simpel overzicht te zien met een vijftal opties. Kies voor 'Back-up', en voilà, na het volgen van een paar simpele stappen maakt Redo Backup & Recovery een complete kopie van je harde schijf. Nu kun je je belangrijke data redden en deze overzetten op bijvoorbeeld een externe harde schijf of nieuwe computer.

Redo Backup & Recovery is simpel, maar doeltreffend:

  • Maakt back-ups
  • Herstelt je PC met behulp van reservekopie
  • Klein programma

Zelfs als je schijf smelt

Redo Backup & Recovery maakt gebruik van de zogenaamde Bare metal restore techniek: het bedrijf claimt dat zelfs wanneer je harde schijf compleet zou wegvagen of smelten, je alle gegevens terug kunt halen. Dat belooft heel wat.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is The PC Decrapifier.