SlimCleaner downloaden

Er zijn genoeg applicaties voor Window te vinden die beloven je harde schijf te ontdoen van overbodige en dubbele bestanden. Zo ook SlimCleaner!

Heb je nog geen 'cleaner' op je PC staan? Dan is dit programma een uitstekende keuze. Het is snel, heeft een duidelijke interface en doet merkbaar zijn werk. Binnen enkele ogenblikken heb jij weer zeeën van ruimte op je harde schijf!

Wat onderscheidt SlimCleaner?

Het programma is het eerste ter wereld dat social media gebruikt als helpdesk. Heb je een vraag? Dan wordt deze doorgespeeld naar bijvoorbeeld Facebook, waar een groep van toegewijde gebruikers hun best doen om deze te beantwoorden. Het is net alsof je een compleet leger aan tech-liefhebbers achter je hebt staan. Verder discussiëren en praten de gebruikers met elkaar over allerlei computerproblemen en gerelateerde zaken op blogs en fora, waardoor er een hele bibliotheek is ontstaan die je altijd kan raadplegen.

Wat doet SlimCleaner?

Opruimen: Scant je schijven naar onnodige bestanden die je PC langzaam maken en verwijdert deze.
Deïnstalleren: Verwijdert onnodige programma's. Kom er als gebruiker achter welke software je weg kan gooien via de community feedback.
Software updaten: Scant je computer op software die verouderd is en update deze meteen.
Schijven defragmenteren: Defragmenteert aan de hand van jouw computergebruik, waardoor het systeem optimaal blijft werken.
Schijf gereedschappen: Gebruiksvriendelijke functies om de media op je schijven te beheren, verwijderen of beveiligen.
Dubbele bestanden verwijderen: Snel scannen op dubbele bestanden die onnodige ruimte op je harde schijf innemen, Deze kun je vervolgend handmatig of alles in één keer verwijderen.
Hijack log: Scant op verdachte items, taakbalken, plug-ins en andere rotzooi die je systeem hebben 'gekaapt'. Je kunt via SlimWare Cloud direct een antivirusprogramma downloaden om deze malware aan te pakken.

Toch niet overtuigd? Dan zijn EasyCleaner of Hitman Pro uitstekende alternatieen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Total Commander.