The PC Decrapifier downloaden

Heb je net een nieuwe computer gekocht? Deze staat meestal tjokvol software die je helemaal niet nodig hebt. Dus wil je optimaal gebruik maken van de nieuwe functies en mogelijkheden van die nieuwe PC? Ruim dan deze zogenaamde ‘bloatware’ op met The PC Decrapifier.

Wat is bloatware precies?

In principe nemen al deze ongewenste programma’s alleen maar extra schijfruimte in beslag. Vaak staan die programma’s erop door sponsordeals met Windows. Maar na verloop van tijd kunnen ze e nieuwe computer flink vertragen of zelfs het functioneren belemmeren. En dat kun je natuurlijk beter voorkomen, dan genezen!

Wat doet The PC Decrapifier?

The PC Decrapifier is een PC optimalisatietool die vooral handig is voor gloednieuwe pc's. Deze zitten zoals gezegd vaak vol met bloatware. Op het eerste gezicht zijn dit spannende mogelijkheden om nieuwe apps te ontdekken en op een nieuwe manier gebruik te maken van je computer. Maar eigenlijk is het gewoon nutteloze rommel waar je nooit wat mee gaat doen.

Hoe werkt The PC Decrapifier

Je hoeft alleen maar te downloaden en aan de slag te gaan. Een installatie is niet eens nodig!

The PC Decrapifier analyseert je systeem en laat de apps zien die eventueel verwijdert mogen worden. Dit gebeurt niet alleen op basis van de meningen van de ontwikkelaars van het programma, maar ook met de feedback van andere gebruikers. In de lijst kun je zelf aan- en uitvinken welke programma’s meteen weer mogen verdwijnen.

  • Analyseert de computer
  • Vink aan wat verwijdert mag worden
  • Bevestig dit nog eens in een volgend scherm
  • Wacht tot het verwijderingsproces is voltooid
  • En geniet van een nog beter als nieuwe PC!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Lazesoft Recovery Suite.